Australian merimies Burtonin kultamitalin kallistus viivästynyt tuulen puutteesta Rioon

Australian Tom Burton on odottanut aloittaa lopullisen hyökkäyksen purjehduskultaa varten, kun tuulenpuuska jäi riittämättömästi ennen auringonlaskun päättymistä miesten laserluokan kilpailuun.

Burton, joka sanoi lykkäys ei “ole iso yllätys”, kilpailee tiistaina ainoana, joka voi estää nykyisen johtajan, Kroatian Tonci Stipanovicin, ottamasta kultaa. Burton on varma mitalista, mutta tarvitsee vahvan suorituskyvyn Stipanovicin kaatamiseksi ja sen varmistamiseksi, että hän ei laskeudu pronssiasemaan. Anna Meares ottaa aikaa harkita tulevaisuutta ränsistyneenä Pelit Lue lisää

Jos tiistai tuo toisen mitali-kilpailun peruutuksen, Laser- ja Laser Radial -mitalit menevät nykyisille johtajille 10 kierroksen jälkeen.Kroatian Stipanovic voittaa kultaa, Burton hopeaa ja Uuden-Seelannin Sam Meech pronssi.

Australialainen 49-merimiehet onnistuivat näkemään jotain toimintaa maanantaina palaamalla kultamitaliitoksiin, vaikka onkin epätodennäköistä, että he saavat suosikkeja Uudesta-Seelannista.

Nathan Outteridge ja Iain Jensen istuvat kolmanneksi, 33 pistettä jäljessä Kiwis Peter Burling ja Blair Tuke.

Peli on ollut pettymys sekä naisten vesipallo- että jääkiekko-otteluiden neljänneksen lopussa.

Stingers johti jokaisen tauon Unkariin, mutta sijoittui 8-8: lla normaalin ajan lopussa, ennen kuin heidän eurooppalaiset kilpailija voitti ampumavaiheen 5-4, kun taas Hockeyroos menetti viimeisen kahdeksan ottelunsa U-Seelannissa 4-2.

Seuraavaksi Kookaburrasin lähtöä edeltävältä päivältä – Hollantiin – on ensimmäistä kertaa 32 vuotta niin Australian hockey-joukkueet eivät ole onnistuneet tekemään sitä viimeisen neljänneksen lopussa.

Athletics-radalla Madeline Heiner-Hills ja Genevieve LaCaze ovat molemmat henkilökohtaisia ​​parhaillaan päätyäkseen naisten 3000-metrisen kymmenen parhaan joukkoon.Heiner-Hills oli seitsemäs ja LaCaze yhdeksäs, ja kulta meni Bahrainin Ruth Jebetille.

Lupaava Ella Nelson saavutti semifinaalit 22.66-vuotiailla, jotka toivat hänet toiseen lämpöönsä ja 11. sijalle yleensä ottaen.

“Olen niin onnellinen, että olen suorittanut kyseisen rodun, en ole kilpaillut huhtikuusta lähtien niin, että tulin tänne, olin erittäin hermostunut. Minun piti todella ajatella eilen illalla suustussuunnitelmaa ja käydä läpi päätöslauselmaesitykset “, hän sanoi. “Minä unohdin sinut siellä, juoksin vähän peloissaan, joten ehdottomasti parannan sitä semille.Mielestäni olisin voinut voittaa tämän lämpöä. “

Dani Samuels’n vaikuttava suorituskyky on nähnyt hänet ottelun loppuottelussa, sillä hänen parhaansa on 64,46m, joka on toiseksi kauimpana hänen karsintaryhmäänsä.

Vuoden 2009 maailmanmestari näyttää takaisin parhaimmistaan ​​huolimatta vaikeista olosuhteista Rioon, jossa hänen ensimmäisen yrittävänsä heittäytyi hänen kädestään rankkasateiden keskellä.

Chelsea Gubecka oli 16-vuotias naisten maratonissa uima-tapahtuma, joka oli neljännellä paikalla 2,5 km 10 km: n uimarannalla Copacabanan rannalta ennen liukumista 14: een puolivälissä.

Pyöräilyssä katastrofaalinen tapahtuman keskellä tapahtui törmäys Glenn O’Shea toivoi mittaa miesten omniumissa, mutta tapahtumasta huolimatta australialainen jatkoi seitsemänneksi.

Viidenneksi Lontoossa, O’Shea halusi asentaa laivan, mutta joutui ratkaisemaan seitsemäs sijalle Italian Elia Vivianin takana, Ison-Britannian Mark Cavendishin kanssa, joka tarttui hopeaan ja puolustaen olympiavoittajaa Tanskassa Lasse Hansen pronssia pronssia vastaan. Naisn omniumissa Annette Edmondson oli myös seitsemänneksi kolmen kuuden Tapahtumat.Viidennen sijan eliminoinnissa kilpailu näkee Edmondsonia kovin kaukana neljänneksestä puolustaen Ison-Britannian johtavan Lontoon 2012 kultamitalin Laura Trottin. Lontoossa pronssi valmis Edmondson polkee myös amerikkalaista Sarah Hammeria ja Belgian Jolien D’Hoore, mutta sillä on aikataustutkimus ja lentävät kierrokset.

Melontaan Murray Stewart on pätevin nopeimmin miesten K1 1000m -finaaliin tiistai-iltana (AEST) hänen puolipäisessä finaalissaan. Stewart oli päässyt lämpöä toiseksi, mutta vain yhdeksänneksi nopein kokonaisuudessaan, mutta melontautui ratsastamaan Portugalin Fernando Pimentaan.

Stewart oli osa Australian menestyksekästä K4 1000m Lontoossa, henkilöryhmä, kun hän on kärsinyt mahalaukun kuumetta kansallisissa mestaruuskilpailuissa.Hopean vuoraus on, että hänellä on nyt mahdollisuus ratsastaa yksilöllistä kultaa varten. Naisen K2 500m -tapahtumassa australialainen duo Alyce Burnett ja Alyssa Bull päätyivät finaaliin, lopullinen. Duo kärsi kovaa työtä lensi puolalainen duo Karolina Naja ja Beata Mikolajczyk, jotka päättivät lähes kolme sekuntia nuorista australialaisista.

Ja greko-roomalaisessa painissa Ivan Popov on menettänyt avauspuistansa jättiläiseksi Ruotsalainen Johan Magnus Euren miesten 130kg-divisioonassa. Australian ei vastannut Lontoon pronssi -mitalistiin, jolla oli 14 kilogramman painoedustaja ja rekisteröitynyt hyvin varhaisiin pisteisiin vakuuttavalla ensimmäisellä ottelulla näissä kisoissa.

Juoksi kaksi kuutta kultamitalia kahdesta päivästä, Australia istuu yhdeksännellä paikka mitalit taulukkoon.