Arsène Wenger vihastui Arsenalin painajaisella West Bromissa

Arsène Wenger paljasti turhautumisensa Arsenalin “painajaisikilpailuun”, kun hänen joukkueensa lyödään 2-1 West Bromwich Albionissa sen jälkeen, kun hänellä oli myöhässä rangaistus. Ranskan mielialaa pahentui vielä kahdella lisäyksellä klubin pitkään onnettomuustilastoihin, kun Francis Coquelin ja Mikel Arteta pakotettiin aika ajoin Hawthornsissa ja nyt vaarassa jättää tiistai-iltatapaaminen Dinamo Zagrebin kanssa. Arsenalin on voitettava, jotta he saavat elossa heikot Mestarien liigan toiveet.Santi Cazorlan rangaistusliput maksoivat Arsenalissa vedon West Bromwich Albionissa Lue lisää

Arsenal ei ollut menettänyt Albionia vuodesta 2010 ja katsoi tietä laajentamaan tätä järjestystä, kun Olivier Giroud johdatti heitä johtamaan ensimmäisellä puoliskolla.Sen sijaan Wengerin miehet luopuivat nopeasti heidän eduistaan, kun James Morrison piirsi Albionin tasoa seitsemän minuutin sisällä ennen kuin Arteta rikkoi James McCleanin ristin omaan verkkoonsa, jonka päälle Albion oli 2-1.Arsenal jätti useita mahdollisuuksia tasoittaa itseään, ilmeisimmin, kun Santi Cazorla luiskahteli ja puristi myöhäistä rangaistusta palkin yli.

“Se oli meille erittäin huono iltapäivä”, Wenger sanoi. “Meillä oli 70%: n hallussapito, osui omalle maalillemme, jätimme rangaistuksen, jätimme maalin maaliin ja jäimme avoimille maaleille mahdollisuuden – se sopii täydellisesti iltapäiväksi painajaiseksi.”

Wenger oli erityisen vihainen, että hänen tiiminsä luovutti johtajansa niin pian sen jälkeen, kun hän sai sen. “Se oli valtava tavoite, kun saavuimme, ja sitten vain varmista, että he eivät palaa helppoa maalia”, Wenger sanoi. “Olimme 1-0 28. minuutissa ja sitten 2-1 alaspäin ennen 45: tä, joten puolustuksemme tällä tasolla oli erittäin huono.”

Wenger sanoi, ettei hän tiennyt Artetan ja Coquelinin vammat sanovat, että entinen kärsivät lihasongelman toistumisesta, kun Coquelin joutuu skannaamaan huomenna polvesta, jonka hän vahingoitti Claudio Yacobissa.Ennen tätä ottelua Arsenalin loukkaantiluetteloon kuului jo Danny Welbeck, Theo Walcott, Jack Wilshere, Aaron Ramsey ja Alex Oxlade-Chamberlain.