Armitstead nauttii kotiväkijoukosta, mutta Wild voitti naisten Tour de Yorkshiren

Lizzie Armitsteadin kotiinpaluu Women’s Tour de Yorkshiressa olisi voinut olla yksinkertaisempi ja monenlaisia ​​mekaanisia ongelmia, joten hän kesti kovaa rodun kotikaupungistaan ​​Otleystä Doncasterin rautatien linnoitukselle, jossa voitto meni hollantilainen Kirstenille Villi. Todella tärkeä asia oli se, että väkijoukot näkivät, mitä he halusivat: maailmanmestari valloittui lopullisissa kilometreissä, jotka loistivat hänen sateenkaaren raideillaan ja tekivät hänet panoksensa täydelliseksi päättymiseksi päivälle, jonka järjestäjät todennäköisesti haluavat unohtaa.

Ei brittiläistä maailmanmestaruuskilpailua, kummassakaan sukupuolta, on nauttinut tällaisesta näyttelytapahtumasta kotiteillä, eikä Armitstead ole pettänyt.Valitettavasti televisio katsojat eivät pystyneet näkemään tapahtumaa johtuen relay lentokoneen ongelmista, mikä heikensi sen vaikutusta jonkin verran, mutta hän oli surkea kommentissaan sen merkityksestä.Women’s Tour de Yorkshiren kattavuus kärsii suorasta ITV-pimeästä Lue lisää

“Minun piti saada vähän virtsan neutraloitua vyöhykettä”, hän sanoi Otleyin alusta. “Uskomatonta tukea joka puolella kaupunkia. Se oli hyvin, hyvin erikoinen ja tämä kilpailu kasvaa automaattisesti.Armitstead joutui vaihtamaan vara-pyörään jo varhaisessa vaiheessa, kun hänen ohjaustelineet löysivät, kun hän meni yli kuoppaan – “Ajattelin aio mennä läpi seinän” – ja hänen vastustajansa sai tuulen hänen ongelmia ja paisunut paineita. Koska hän muutti talvirengas raskailla pyöriin, hän joutui vaihtamaan takaisin kilpa-pyöräänsä, minkä jälkeen hänen rodunsa oli uhattuna. Hän myönsi.

“Onneksi [hänen GB-tiimikaverinsa] Emma Pooley ymmärsi, hän pudotti takaisin ja sai minut 50 metrin etäisyydelle peloton. Siellä oli repäisylintä, joten teimme 50 kilometriä tunnissa metrin päässä joukosta, mutta emme voineet päästä niihin.Saimme lopulta, mutta sitten osui toiseen kuoppaan ja palkit menivät taas irti. “

Ensimmäistä kertaa urallaan hän sanoi, että Armitstead päätyi siihen, mekaanikko roikkui autosta ja kun hän palautti yhteyden, hän päätti painostaa Conisbroughin linnan nousuun.

“Sain fantastisen johtolansi Evie Richardsin joukosta. Olin todella vaikuttunut hänen ja muiden tyttöjen kanssa. He olivat vahvoja, innostuneita ja kysyivät jatkuvasti, mitä he voisivat auttaa minua.Armitstead ja hänen kaksi toveriaansa, Leah Kirchmann ja Doris Schweizer, saivat enemmän kuin minuutti yhdestä paikasta myöhään, mutta heidän kohtalonsa suljettiin, kun he käänsivät pohjoiseen lopullisen lyhyen ajettavan Doncasterille silmukan jälkeen etelään kaupungista ja osui tuulivoimaan.

Siirto oli hänelle täsmälleen mitä häneltä vaadittiin: televisio-isku, kuten hän sanoi, käyttäen puolirasista termiä siirtoon, joka on tehty suurelta osin keräämään julkisuutta, sillä kierre on, että ei ole lainkaan kuvamateriaalia kenellekään.

Armitstead vie nyt kaksi ja – Puolen viikon tauon kilpailusta ennen Holland Hills Classicin paluuta rallin loppupäällikön alkuun, joka kestää Aviva Women’s Tourin Iso-Britanniassa 15.-19. kesäkuuta.

Sukupuolten tasa-arvoa pidettiin kiinni, kun miesten kilpailu oli tuskin näkyvämpi televisiolähetyksille kuin naisille, sillä lähetystason ongelmat jatkuivat iltapäivällä.Käsikirjoitus oli melko samanlainen, massiivisesti Sprintin South Paraden kanssa, joka meni toiselle hollantilaiselle pyöräilijälle, tässä tapauksessa Team Sky’n Danny van Poppelille.

Lotto NL-Jumbo -tiimi sai vallan lopullisessa muutaman kilometrin jälkeen Settle-kakkonen Caleb Ewanin Orica-GreenEdge-turnaus oli tehnyt juoksun ja alun perin heidän johdonsa kilpailijalle Dylan Groenewegen näytti hyvältä.

Viimeinen liikenneympyrä sekoitti paketin , kun Ewan jätti yhden Lotto-ottelun miehistä, kun hän aloitti lopullisen ponnistelunsa. Van Poppel nousi juuri oikeaan hetkeen, tulivat OnePron Chris Opien vasemmasta puoliskosta, hankaamalla kyynärpäät lyhyesti Cornishman ja pidättelemässä nopeasti viimeistelyä Groenewegen.

Kun aloitimme Tour de Francen 19-vuotiaana, Van Poppel murtautui edellisvuoden Espanjan kiertueella, ennen kuin hän allekirjoitti Team Skyin vuosi.Hän on viimeisimmän hollantilaisen pyöräilyperheen perhe, jossa hänen isänsä Jean-Paul, hallitseva sprinteri Tour de France -tapahtumassa 1980-luvulla ja hänen vanhemman veljensa Poika on vankka läsnäolo Trek-Segafredo-ryhmässä. Sunnuntaina kuitenkin kuusi jäykkää nousua Pohjois-Yorkin maurilla, hän ei todennäköisesti pidä lyijyään ja 80-kertaisen ratsastajan lähelle kilpailua jäljelle jää edelleen nappulaa.