Andy Murray: kukaan ei painosta minua Wimbledonissa kuin minä

Rentoutunut, luottavainen ja vetäytyvät hänen edessään kuin Punaisenmeren, Andy Murray on vaatinut, että hän ei tunne mitään ylimääräistä painostusta Novak Djokovicin poistumisen seurauksena jättäen hänet suosikiksi voittaakseen Wimbledonin otsikon toisen kerran.

Ennen keskiviikkona järjestettävää neljännesvuosikokousta ranskalaisen Jo-Wilfried Tsongan kanssa Murray korosti sitä, missä määrin yli vuosikymmenen Wimbledonin esiintymiset olivat jättäneet hänet kokonaan ulkosuhteisiin.

“Mitä kirjanpitäjät sanovat olevan täysin merkityksetöntä.Koska olen ollut Wimbledonissa viimeisten kymmenen vuoden aikana, olisin todennäköisesti sanonut seitsemän tai kahdeksan niistä vuosista, odotukset ovat olleet erittäin korkeita ja paine on ollut uskomattoman korkealla “, Murray, joka murskasi Nick Kyrgioksen sivuun niin helposti viimeinen kierros, jonka hän tunsi joutuneensa pyytämään anteeksi Australiassa nopeasti jäljittämättömän australialaisen arvoituksen.

“Tämä on täsmälleen sama tänä vuonna riippumatta siitä, kuka on veto tai ei, ja se on sama vasta Olen tehnyt tennistä. Odotus on erittäin suuri tässä tapahtumassa riippumatta.Se ei muutu, “hän sanoi.Andy Murray lyö Nick Kyrgios ja valmistautuu Tsongan Wimbledonin uhkaan Lue lisää Tsonga ei todennäköisesti päästä yhtä helposti kuin Kyrgios, mutta Murray on vallannut 12: ssa 14 kokouksestaan, mukaan lukien kaksi täällä Wimbledonissa, ja se alkaa ylivoimainen suosikki.

Jokaisen kuluneen vuoden aikana Murrayin korkeat saavutukset sekä Djokovicin että 77 vuoden historian voittamisesta vuonna 2013 muuttuvat enemmän kuin vähemmän vaikuttaviksi. Ja kun he ovat tehneet niin, on vaikea uskoa häntä, kun hän sanoo, ettei hänellä ole mitään mahdollisuutta päästä häntä nyt.

“Minä käsittelen omia odotuksiani. Odotan pelata parhaiten tennisteni näissä tapahtumissa ja laittaa suurta paineita itseni tekemään niin, en usko, että ihmiset aina arvostavat.Jotkut ihmiset ajattelevat, että odotukset tulevat lähinnä lehdistöltä, mutta en ole lukenut, mitä lehdistö sanoo.En myöskään ole kiinnostunut siitä, mitä sanomalehdet sanovat. “

Se on useimpien huippu-urheilijoiden valmiustilanne, joka sanoo lisäävän painostustaan ​​itseään kohtaan kuin media tai yleisö voisi koskaan tulla, Murray huuliltaan on erittäin uskottavaa, varsinkin kun hän huomauttaa, että hänen välimies median aikana Wimbledonissa viikossa kestää katsomalla muita otteluita äänen kanssa.

“Se, mitä joukkueeni [tuntuu] ja miten minä tuntuu ja olen paljon odotuksia itselleni tässä tapahtumassa, kuten minä kaikilla Grand Slamilla ja pelaan kaikkein johdonmukaisinta tennistään kaikessa slamessa.

“Olen minulla oli enemmän nousua ja alaspäin urassani lippujen ulkopuolella, mutta heille, kun olen asettanut itselleni eniten odotuksia ja painostusta, olen paremmin pelannut. “

Kaikkea toiminta Tsonga saavutti semifinaali Wimbledonissa vuonna 2011, joka sisälsi jännittävän viidenneksi voiton Roger Federerista ja vuonna 2012, mutta ei edennyt neljännen kierroksen jälkeen koska tähän asti.Murray yllätti Tsonga melko tasaisesti neljässä sarjassa.

Vaikka hän meni menettämään Federerille kyyneleetöntä sateen vaikutusta, se oli hetki, jolloin jotain muutti ja oli selvää, että Wimbledonin voittaminen oli sellainen voima, jonka hän oli todennäköisesti saavuttanut sen sijaan, että hänellä oli tarkoitus pysyä turhautuneesti hänen käsivartensa ulkopuolella. Semifinaalissa oli myös kummallinen lopputulos, kun molempien oli odotettava Hawk-Eye -päätös palloa, joka on virheellisesti kutsuttu, vaikka Murray muistaa sen myös silmiinpistävään hetkeen, kun hänen ranskalaisen vastustajansa osui siihen, missä se sattuu lähietäisyydeltä. Tsonga, kaksi vuotta vanhempi kuin

“En tiedä tarkalleen miksi.” Murray ja yritysväki suosikki SW19: ssä, kun hän ei toista kotiin toivoa, on kestänyt paljon tuskallisia hetkiä Murraya vastaan ​​vuosien varrella.Olemme pelanneet myös paljon läheisiä otteluita, mutta olen onnistunut käymään läpi paljon heitä. Jo on yksi vaikeimmista pelaajista, jotka pelaavat nurmikolla, mutta toisilla peleillä olen onnistunut pelaamaan hyviä otteluita häntä vastaan ​​”, sanoi Murray.

” oli Australian Openin ensimmäinen kierros [vuonna 2008]. Tuolloin lehdistö löi minua menettämästä, ja pari viikkoa myöhemmin hän oli viimeisessä. Joten hän on tullut top-pelaajaksi. “

Kysyi, mitä Murray oli, että hän ei, Tsonga otti selkäsauman” kiinteämmäksi “ja kehui liikkeensä.Mutta enemmän kuin hän sanoi, että Murray oli “puolustava ilme” – luonnollinen kyky olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan – mikä teki hänestä niin vaikeaksi voittaa.

Jos on olemassa yksi alue jossa voitetut Kyrgios voisi oppia miehestä, jonka hän selkeästi katsoo, on Murrayin ilmeisellä päättäväisyydellä tehdä jokaisesta viimeisestä pudotuksesta hänen kykyjään. Nyt kun katsotaan mahdollista Federerille ja kostoa vuodelle 2012, hänellä ei ehkä ole parempaa mahdollisuutta voittaa toista Wimbledonin otsikkoa. Mutta ennen mahdollisen puolivälierän Tomas Berdychia tai Lucas Pouilleia vastaan ​​hänen on voitettava tuttu vihollinen.