Alex Hales johtaa englantilaisten päättäjien vaikutusta Trent Bridgeen

Dennis Amiss pelasi vain neljä päivää sen jälkeen, kun Michael Holding -leikkuri avattui hänen päähänsä, kun hän taputti MCC: tä West Indiesia vastaan, tekisi ankka Englannin ensimmäisillä sisävuoroilla ja lyömätön vuosisata toisella sijalla hänen käsittelemästään piikit johtavat epäsäännöllisen Mike Brearleyn, lepopäällikön, joka on mieluummin avaaja ensimmäisenä testinä seuraavana viikossa. Miksi Englannissa ei pidä sekoittaa huippukokouksensa tänä kesänä? Rob Smyth Lue lisää

Testausprosessin aikana tapahtunut merkittävin koputus tulee sen sijaan Tauntonin tielle, jossa 128 läpäisee kaksi vuoropuhelua Clive Lloydin turisteja vastaan. Somersetin kapteenin Brian Close a Test recall 45-vuotiaana ja jonkin verran legendaarisen pippuroinnin seurauksena.

Vain Brearley saa välitöntä kutsumusta The Restista – ei läpi huomattava määrä suorituksia ottelussa – ja Cope ei ole valittu koko kesän huolimatta hänen viisikulmainen haulan Englanti, on vaikea erottaa paljon arvoa Testin kokeiluversio ollenkaan, ja bar muutaman Englannin A vastaan ​​Lepo ottelut 1990-luvulla, mestari valaisin ei ole uusiutunut sitten.

Neljäkymmentä vuotta ja ottelu, joka alkaa sunnuntaina Nottinghamshiren ja Yorkshiren välillä Trent Bridge -sivustossa, on ehkä niin lähellä kuin nykypäivän vastaava, kansainvälisten pelaajien kypsä, Sky-kamerat paikallaan ja valitsimet James Whitaker ja Mick Newell, samoin kuin Englannin apulaisvalmentaja Paul Farbrace, tarkkaavaisesti.

Siellä on vähän mietiskelyä, ja jopa kolme taistelupaikkaa keskustellaan vielä ennen ensimmäisen Sri Lankaan kohdistuvan testin aloittamista Headingleyissä 19. toukokuuta.Koordinaattori Trevor Bayliss palaa Australiasta ja ottaa kaksi päivää maakunnan krikettistä, ja paneeli kokoontuu Lordin joukossa.

Tämä neljäs Läänin mestaruuskilpailu edustaa siis viimeistä koko ottelua, jossa pelaajat voivat ilmoittaa asiansa ja 15 Nottinghamin pelin näyttelyssä mukana olevat testatut Joe Root, joka tekee harvinainen ulkonäkö Yorkshirelle ja Stuart Broad , toinen kotikaupunginsa kaudella, toiset hyökkäävät asemaan pecking-järjestyksessä.

Yksi tällainen mies on Alex Hales, Englannin vakiintunut rajallinen avaaja, joka on tällä hetkellä kiinni joka on tullut Alastair Cookin kumppaniksi testipuolella, ja hänen neljä ensimmäistä korkkia Etelä-Afrikkaa vastaan ​​talvella palasi puolitoista vuosisataa kohden ja keskimäärin 17 jättäen hänen nimensä vieressä kysymysmerkin.

27-vuotias, jonka ura-parasta 236 tuli vastaava ottelu kesällä, päätti istua Nottinghamshiren kaksi ensimmäistä ottelua tällä kaudella, jotta se levisi pitkän kansainvälisen talven jälkeen kaikissa kolmessa muodossa, huolimatta siitä historiallisesta 2-1-sarjan voitosta Proteas joulun jälkeen.Newell, myös hänen kriketin johtaja Trent Bridge, toivoo, että tämä uhkapeli maksaa.

“Minulla ei ollut ongelmia hänen kanssaan pysähtymättä muutaman viikon ajan”, sanoi Newell. “Hyvää Yorkshire-keilahyökkäystä vastaan ​​tulee olemaan paljon silmiä, mutta hänelle on tilaisuus muistuttaa ihmisiä siitä, kuinka hyvä hän on nelipäiväinen pelaaja – näin toivon, että hän katselee sitä. / p>

“Ei ole epäilystäkään, että hän on pelannut tarpeeksi kansainvälistä krikettia kolmessa eri muodossa tietäen, että hänellä on temperamentti – hänellä ei ole hermoja tai sivuuttaa sitä.Testikriikki on kuitenkin vielä äärimmäinen testi, koska hänellä on ollut menestys valkoisen pallon cricketissa. “

Adam Lyth, joka lopulta korvaa testipuolella, voi myös tarjota muistutuksen hänen kun taas hänen Yorkshiren tiimikaverinsa Gary Ballance, joka samalla tavoin ansaitsi viimeisen testikapinsa vuoden 2015 Ashesissa, on toinen toivoo saavansa silmänsä vähintään yhden keskijohdon, joka avautuu James Taylorin pakotetun eläkkeelle johtuen sydämestä kunnossa.

Taistelu Ballancein edelliselle sijalle Englannissa No3 voidaan kuitenkin pelata muualta.Middlesexin pelin päässä Hampshiasta nykyinen vakiintunut operaattori Nick Compton tulee vastaan ​​James Vince, kotipäällikkö, jonka varastot valintaryhmien kesken ovat hyvin nousussa.

Jos on vaikea katsoa laajempia , James Anderson ja Steven Finn kolmeen saumakulhoon Sri Lankaan nähden, kysymys siitä, kuka tukee heitä joukkueessa on edelleen keskustelupiste ja ainakin kaksi nilkkuritäyttelyä Trent Bridgeissä – Jake Ball of Notts ja Yorkshiren Liam Plunkett – haluavat vaikutelman.Epäpuhtaat pallo on varmasti valitsimien ajatuksissa tänä vuonna, kun hän ansaitsi vahvan raportointikortin lionsjohtajasta talvella ja otti 12 sivurakennusta Surrey ja Lancashire vastaan ​​tähän asti puoleltaan kampanjaan; Skyn nopeus ase näyttää nyt, kuinka lähellä 25-vuotias on keilata kansainvälisellä tahdilla.

“Jake on kasvava voima, tuleva kaveri”, Newell sanoi. “Jos hän tekee hyvin täällä, ei ole mitään syytä, mistä hänestä ei puhuta. Se on hieno mahdollisuus hänelle tässä pelissä, televisiossa ja valikoissa täällä. Voiko hän tehdä vaikutelman? Se on varmasti tilaisuus. “

Kun Ryan Sidebottom puuttuu nilkkurheilun kautta, Yorkshire antaa debyyttinsä David Willeyn jälkeläiselle, jonka Northamptonshiren allekirjoittaminen talven aikana johtui halusta pelata Testaa kriketti.Samalla kantojen takana on Englannin menneisyys ja läsnä Nottinghamshiren kapteenissa Chris Read ja Jonny Bairstow.

Sammakkeliyhdistys Samit Patel ja Adil Rashid voittivat testikapselit viime marraskuussa , kun taas Nottinghamshiren australialainen seamer Jackson Bird, entinen Zimbabwen kapteeni Brendan Taylor sekä vasemman armeijan Harry Gurney ja lyödä Michael Lumb lisäävät kansainvälisen maun. He ovat molemmat Englannin rajattu rajoitetulla krikettillä.

Jälkimmäisen isä, Yorkshire-kisko Richard Lumb, oli yksi “The Restista” vuonna 1976. Sunnuntaina sekä Trent Bridgeissä että seitsemässä muussa County Championship -pelissä, jotka ovat alkaneet, Englannin toiveet ovat jälleen oikeudenkäynnissä .