AFL Swan-laulu kuin Collingwood-tähti kiinnittää saappaat, Hawks jälleentää kolme, Fyfe pysyy

Swanin tulevaisuus on noussut ilmassa, sillä 32-vuotias on kärsinyt vakavaa loukkaantumista vuoden ympäri.

Vuoden Brownlow-mitalisti ilmoitti tiistaina, että hän ei leiki 2017, lopettaen 258-pelin uransa Magpies.AFL: n suuren Eddie Bettsin taiteellisen ilmaisun ansaitsemiseksi vain juhlaa | Craig Little Lue lisää

“Se on kääri”, hän lähetti Instagramille kuvan hänen saappaistaan ​​ja pukuhuoneesta.

“Kaikille, jotka kannattivat minua läpi ylä- ja alamäkien vain tietävät se tarkoitti enemmän minua kuin luultavasti tietäisit. “Swan rikkoi kolme luuta hänen jalastaan, mukaan lukien Lisfrancin murtuma, Magpiesin kauden avajaistilanteessa Sydneyn kanssa.

“Olen surullinen lopettaa”, hän kirjoitti. “Mutta en voi odottaa, että seuraava osa elämästäni alkaa sijoittaa enemmän aikaa ystäviinni ja perheelleni, jotka ovat investoineet 15 vuotta vanhaa elämää minulle. “

Hawthornin veteraanit Luke Hodge, Shaun Burgoyne ja Josh Gibson ovat kaikki allekirjoittaneet vuoden 2017 kausi.

Hawks paljasti tiistaina

Hodge, Burgoyne ja Gibson ovat yhdistyneitä 11 ensi-ilta-medaljonia, joilla on ollut keskeinen rooli Hawthornin kolmessa peräkkäisessä lipussa.

Ja muualla, Brownlow-mitalisti Nat Fyfe on lopettanut spekulatiivisuutensa, hän lähtee Fremantleista sanoen olevansa sitoutunut klubiin ja tulee kirjaamaan uudelleen vuonna 2017.

Fyfen tulevaisuus on viime viikkoina ollut kuuma aihe, jossa puhutaan pelaajasta, ja jotkut joukkuetoverit, jotka ruokkivat puhetta, saattavat nousta ja lähteä. 24-vuotias kiihdytti kilpailevien seurojen etua aiemmin elokuussa, kun hän ilmoitti harkitsevansa vapaaehtoisia vaihtoehtojaan, kun sopimus päättyy

Mutta Fyfe vahvisti sitoutumisensa Fremantleen maanantaina, sanoen, että hän on antanut vihreän valon johtaja Jason Doverille neuvottelemaan Dockersin kanssa.

Fyfe odottaa sopimusta

“En halua, että minulla on epäilystä siitä, että näen tulevaisuuteni täällä Fremantlen telakoilla”, Fyfe sanoi. on vahva suunnitelma paikallaan, hyvien ihmisten kanssa.Viimeaikaiset raportit, jotka harkitsisin kaupankäyntiä kauden lopussa, ovat täysin vääriä. “

Fyfe yllätti David Mundyn yllättävän kapteeni roolin pelaajan äänestyksessä viime kesänä. > Mundy myönsi viime viikolla, että Fyfen vahvalla johtajuustyylillä oli mahdollisuuksia laittaa joukkuetovereita “pois sivusta” joskus.

Mutta Dockers edelleen katsella Fyfe tulevana kapteena seurassa ja ydin osa suunnittelee päästäkseen pääministeritilaan.

“Nat, joka on aina osoittanut voimakasta sitoutumista Fremantleen, on erinomainen pelaaja, laadukas henkilö ja erinomainen johtaja”, sanoo toimitusjohtaja Steve Rosich. p>

Fremantle aloitti vuoden 2016 yhdeksi ensi-iltojen suosikeista, mutta he päättivät vuoden yhdellä huonoimmista voittajatuloksista klubin historiassa. Hawthornin kaksi parasta mahdollisuutta osua, mutta Naitanui loukkaantui Eaglesin voitolla Lue lisää

Dockers on voittanut vain kolmesta 21 ottelustaan ​​sunnuntain lopulliseen kierrokseen Bulldogsin kanssa.

Huhuja o

Jotkut asiantuntijat ehdottavat, että Lyonin hellittämättömät menetelmät lopulta polttavat pelaajia ulos, mutta veteraani valmentaja pilkasi tätä teoriaa viime viikolla sanoen, että jotkut pelaajat edes katsovat häntä isänä kuvana.

Dockers on asetettu tekemään laajoja muutoksia luetteloonsa kauden lopussa.

Club legendti Matthew Pavlich jää eläkkeelle, kun taas Hayden Ballantyne, Chris Mayne, Ed Langdon, Zac Clarke, Nick Suban, Michael Barlow ja Garrick Ibbotson voivat olla liikkeellä.

Pelaajat kuten Anthony Morabito, Tendai Mzungu, Matt de Boer , Clancee Pearce ja Jack Hannath ovat vaarassa poistua listalta.

Fyfe on sivuutettu, koska hän rikkoi vasemman jalansa toisen kerran viidennen kierroksen aikana.

117-pelin keskikenttäpelaaja ensin rikkoi jalka Dockersin 2015 alustavaan lopulliseen menetykseen Hawthornille.

Fyfe sanoo, että hän palaa taas seuraavien viikkojen aikana,

Länsi-Australian kehotti fanit pakenemaan Domain-stadionilta sunnuntaina jättämään klubin suuren Pavlichin, joka pelaa 353. ja viimeisen ottelunsa.