Tom Wood tekee kovasti Sportingbet vaikutuksen Englannin teak-kova tuomari Eddie Jones

Jäljellä olevan jälkeläisen poikaa 29-vuotiaana hirsutissa on vain muutamia vertaisia, eikä kukaan ole kovin vakuuttava, kun Englanti lentää Algarveen sunnuntaina lämpimän sääkoulutuksen ajaksi. Teimana Harrison antoi nopean paluun Englannissa taitettavaksi Eddie Jones Lue lisää

Saavuttuaan Portugalissa Wood voisi saada muutama muuta syövyttävää sanaa, koska Jones on kieltäytynyt käyttämästä edellisissä keskusteluissaan ilmaisua “selvästi keskimäärin”. “Se ei ole jotain sanottavaa…hän on luonnollisesti saanut elävän Sportingbet muistin”, mutisi valmentaja ilmoittaessaan viimeisimmän valintansa. “Olisin voinut sanoa, ettei hänellä ollut mitään eroa hänen pelissään.”

Miksi sitten muistaa hänet nyt? “Se saattaa olla pitkät hiukset ja parta. Hän saattaa olla kuin Samson – hän saa vahvemmaksi pitkillä hiuksilla ja partaalla. ”

Totuus on vähemmän romanttinen.Puu oli räikeästi tilattu mennä pois ja työskennellä kovemmin pois palloa ja on nyt tyytyväinen Jones tältä osin, sen lisäksi, että hänen ilmeinen vahvuus linja. “Hänen pelinsa näyttävä osa on nyt hänen työnsä”, Jones sanoi. “Ehkä hän oli mukava, ehkä hän tunsi olevansa oikeutta saada hänet Englannin puolella. Mitä hänestä rakastan on, että hän on palannut, katsonut itseään ja löytänyt keinoja parantaa itseään. Hänen työnsä pois pallo on paljon parempi. Hänellä on hieman enemmän dynamiikkaa palloa kantavaan, mikä aiemmin Sportingbet hänellä ei ollut. Etsin häntä tulemaan sisään ja tekemään eroa tässä takarivissä, jotta se olisi työlähtöinen pelaaja. Hän voisi olla kuusi tai seitsemän.Hänellä on myös jotain, jota et voi valmentaa – valtaa. Näit vaikutuksen, jonka Lopeti Timani oli Australiassa [Uudessa-Seelannissa] viime lauantaina No8: ssa. Voimakas No8s – meidät on siunattu nyt meillä on Billy, meillä on Nathan Hughes, meillä on Ben Morgan. ”

Morganilla tai Hughesilla on jopa mahdollisuus ottaa käyttöön blindside flank mutta Vunipola ei mene mihinkään. “Billy ei ole kuusi, hän on kahdeksan”, stressasi Jones. “Mielestäni meillä ei ole hyppääjä, joka on tarpeeksi iso kuudelle, jotta se sopisi hänelle. Puhumme loukkaantumisriskeistä, mutta meillä on nämä kolme kahdeksan, kuudenneksi olemme Robshaw, Hughes, Ben Morgan ja Tom Wood ja seitsemässä meillä on Teimana Harrison, Wood ja mahdollisesti Hughes.Hänen mukaansa on nyt enemmän. ”

Eturivin toisella puolella oli myös lämpimiä sanoja Mako Vunipolalle, jonka muoto Saracensille on ollut maailmanluokkaa. “Joskus on vaikea kertoa onko Mako tai Billy kuljettava palloa”, Jones suostui myöntyvästi. “Ihmiset puhuvat All Blacks taitoja, Sportingbet mutta Mako on taito-asetettu paremmin kuin kaikki All Blacks” tiukka eteenpäin. Voit nähdä, että hänellä on jano, joka on todella hyvä jokaisessa pelissä nyt. ”

Jos Jonesin koko joukko seuraa, loukkaantumisten jatkuva häipyminen pian kuolee. Englannin joukkue syksyn sarjoille </p >