Bajnokok Ligája fordulója: A PSG a Bázelt verte, hogy lépést tartson az Arsenal-szal

Di María öt perccel a szünet előtt előrevetítette a házigazdákat, Lucas a második félidőben 2-0-ra tette, és Cavani utolsó büntetőjogi szankciója a PSG-t hét pont után hét pontra kerekítette, másodszor a célcsoportban. az Arsenal mögötti különbség, aki megragadta Ludogorets 6-0-at.A Bázel, aki háromszor megütötte a faipari munkát a Parc des Princes-nél, harmadik helyen áll a célkülönbségnél a Ludogorets előtt.

A fordított játékokat november 1-jén fogják játszani, amikor a PSG, aki alulmaradt szerdán a játék nagy részében meg kell emelni a teljesítményszintet, ha a legjobb mobil fogadás helyszínre akarnak állni.

Adrien Rabiot kiemelkedett a PSG-n, de a középpályás csapattársainak többsége nem sikerült és a dolgok savanyúak lettek volna az Unai Emery oldalán, ha Bázel több klinikai volt.

A francia oldal remegő kezdésbe kezdett, és a látogatók közelebb jutottak a pontozáshoz az ötödik percben, amikor Michael Lang fejlécét megütötte a bárban.

A Bázel a 36. percben ismét megérintette a faipari munkát, ezúttal a Seydou Doumbia-n keresztül, akinek fejléce összeomlott Alphonse Areola baloldali posztjával.

A PSG azonban javult, és öt perccel az intervallum előtt Blaise Matuidi alacsony keresztjét Cavani a Di María útjába tette, aki lőtt egy jobb lábú lövés a hálóba a közelben.Ekkor a PSG fordulata megütötte a faipari munkát, mivel Cavani fejlécét három perccel a második félidőben lőtték.

Az Uruguay csatárnak hatalmas lehetősége volt arra, hogy röviddel az óra után kétszer is megduplázza az előnyt, de Tomas megtagadta Vaclik.A bázeli birtokos azonban nem tehetett semmit, hogy megakadályozza, hogy Lucas a 62. percben gyengén megtisztuljon a háló hátuljához.

Marek Suchy fejlécét, majd a svájci oldalra lőtték Areola jobboldali posztját továbbra is sújtotta a rossz szerencsét, és a nyomorúságuk befejeződött, amikor Lang meghozta Cavani-t, és a kapott büntetést három percig leállította.

Máshol, Vincent Aboubakar kétszer szerzett, beleértve a 86. perces győztest is , hogy Besiktas 3-2 győzelmet aratott a B csoportban a Napoli-ban, miután a házigazdák kétszer jöttek hátulról, és elhagyták a büntetést az út mentén.Napoli védelme mindhárom Besiktas-gól miatt hibás volt, hiszen a Serie A-oldal harmadik versenyre legyőzte a harmadik vereséget, és elvesztette egy 18 mérkőzéses veretlen házirendjét Európában.

Napoli lett volna az első csapat a Bajnokok Ligája történetében, hogy a mérkőzésekből három mérkőzést nyerhessenek, ha a győzelem megtörtént, és a másik mérkőzés, a Dynamo Kyiv és a Benfica között.Ehelyett hat ponton mobil sportfogadás maradtak, és most már csak egy előre Benfica és Besiktas előtt, a csoport fele pedig még mindig játszhat.

A D csoportban a müncheni Bayern a PSV Eindhoven 4-1 oldalát zúzta vissza, hogy visszaforduljon három győzelem nélküli verseny után minden versenyen, és tegyen egy nagy lépést az utolsó 16-os lépés felé.

Mi kezdett járni a parkban, ahol Bayern lovagolt a holland oldalon, Thomas Müller és Joshua góljaival Kimmich idegrendszerré vált, miután a PSV félidő előtt visszahúzta a célt Luciano Narsingh-en keresztül.

A német bajnokok azonban hűvösen tartották, és Robert Lewandowski az órában a harmadik célpontban élt. Arjen Robben gondoskodott a három fogadás bónusz pontról, 84-perces fejlécet alakított át korábbi csapata ellen.