A kelta megszűnt, mint Lars Stindl és André Hahn Mönchengladbachra

Kíváncsi, hogy egy olyan játékban, ahol az egyik csapat domináns volt, olyan esős srác volt. Kolo Touré borzalmasan vétkes volt mindkét Mönchengladbach céljáért, Rodgers pedig arra kényszerült, hogy megvédje a korábbi Liverpool játékosát. – Senki sem fog csalódni, mint Kolo – mondta a kelta vezető. – Ma este fájni fog neki. De ő harcos, mentálisan kemény és felépül. ”Barcelona v Manchester City: Bajnokok Ligája – ahogy ez történt További részletek

A Touré maga is megjegyezte, hogy annak ellenére, hogy 35 éves volt, hibát követett el egy 16 éves. „Ebben a fajta versenyben nem engedheti meg magának, hogy ezeket a hibákat tegye meg,” elismerte.

A Celticnak nem volt kreativitása, célja, és végül a védelem fogadások az interneten során hibáztak.Hogy Mönchengladbach finoman kihasználta a sikert, ahol a Manchester City nem tudott. Rodgers csak remek fordulatot remélhet abban az időben, amikor ez a pár találkozik Németországban november 1-jén, különben a C csoport alsó helye szinte elkerülhetetlenül vár.

„A jobb csapat nyert, nincs panaszunk”, Rodgers mondott. „Az a csalódás, hogy két célt adtunk nekik. De itt valamit építünk; néha jobban találkozunk olyan csapatokkal, akik jobbak nekünk. ”

Máskülönben Rodgers-t arra hagyották, hogy pontosan elmondja, hogy a kelta hogyan tud jogosan meghozni ezt a versenyt, anélkül, hogy hatalmas összegeket költene. „Még mindig vannak olyan elemek, amiket ezen a szinten kell következetesen versenyeznünk” – mondta.

A látogatók, akiket csodálatosan hevesen támogatott, messze megnyitotta a fényesebb csapatot. Ez a meccs-áramlás soha nem változtatható meg.Az első öt percen belül három támadást választott meg, amikor André Hahn a célponton átnyúlóan küldött, csak egy remek Toure kihívást, amely megtagadta a csatárat.

Mönchengladbach ígérete annál is inkább hiteles volt, mert csapat és dadogó hazai forma. Hamarosan Craig Gordonnak meg kellett állnia a németek megállítására, ahogyan egy finom kis megállással megtagadta az Ibrahima Traoré-t és az akrobatikát, hogy elrontja Jonas Hofmann kísérletét. maguk. A Solace csak abban a tényben vehető igénybe, hogy Mönchengladbach nem támogatta a fölényét egy céllal. Ez szédítő volt André Schubert csapatának, aki csúszós és ragyogóan pontos volt a kelta területén.A félidős eredményvonal még kevésbé online sport fogadás tükrözi a játékot, ha Scott Sinclair két perccel a szünet előtt nem dicsőítette meg a dicsőséges esélyt. Tom Rogic fantasztikus, szögletes áthaladással hozta létre a lehetőséget.

Az intervallum nem állította meg Mönchengladbach bizalmát. Tobias Strobl a Gordon bal oldali posztjától szűken kanyarodott, nyolc perccel az újraindítás után.

A háztartások ellenállása nem volt sokáig megsértve. Touré, amikor megpróbálta elkapni a labdát a játékból, a zsebét felvette Hahn. A későbbi visszavonás után Lars Stindl a labdát Gordon lábain és a hálóba szorította. Az összes Toure alkalmi volt, senki sem vitatta Mönchengladbach értékét az ólomért.Majdnem megduplázódott azonnal, Erik Sviatchenko ezúttal megmentette a kelta-t, mint Hahn, aki készen állt lőni a cél elérésére. . A 26 évesnek két védője volt, de nem tudták megragadni, mielőtt magasba gurolnának Gordon felett, a keresztléc alsó részén.

Mönchengladbach elég erős volt anélkül, hogy a Celtic ilyen fontos szerepet játszott volna saját bukása. A német klub boldogan megkönnyítette a záró szakaszokat.