Mircea Lucescu lisäsi polttoainetta tuleen

Näetkö jotain yhteistä vastustajan epämiellyttävän ja verhoton iskun ja klubin kunnian ja kuvan säilyttämisen välillä? Joten en näe. Lisäksi suhde Yarmolenko kanssa Stepanenko on tausta. Ensimmäisen kierroksen tappion jälkeen Andrei vaihtoi T-paidan kumppanin kanssa maajoukkueessa, mutta kirjaimellisesti heitti sen heti nurmikolle. Sitten hän sanoi, että hän vain unohti viedä hänet pukuhuoneeseen, mutta videossa näkyy selvästi, että tämä ei ole totta. Joten mikä vikaa Stepanenkon käyttäytymisessä, joka itse asiassa ei nöyryyttänyt toista klubia, mutta näytti vain rakkautta omaansa?

Sitten Stepanenko päätti olla paisuttamatta skandaalia eikä kiinnittänyt merkitystä episodille hylätyllä T-paidalla. Mutta nyt Taras ei ollut hiljaa:

“… – Ilmoitan koko Ukrainalle – ystävyyteni Yarmolenkon kanssa päättyi ikuisesti. Hän voisi murtaa jalkani, jos hän olisi osunut tukeen. Miten aiot pelata maajoukkueessa? Tämä ei ole minun ongelmani. Annoin hänelle anteeksi syksyllä, kun hän heitti t-paitani kentälle, nyt tämä. Ja Garmashin täytyy miettiä, mitä hän sanoo. Hän kiroaa näiden sanojen kanssa, olkoon parempi lukea ainakin yksi kirja. … ″

Yarmolenko ei osunut Taras Stepanenkoon. Hän teki suuria ponnisteluja seuratakseen oman klubinsa mainetta ja vahvisti kyvyttömyytensä vastata riittävästi tappioon. Se muuten osoittautui hyvin ansaituksi. Lehdistötilaisuudessa Rebrov ja Shovkovsky mainitsivat toistuvasti motivaation ja rentoutumisen puutteen varhaisen mestaruuden jälkeen. Hyvin samanlainen kuin tekosyyt. Jos ei olisi halua voittaa periaatteellista vastustajaa, voisiko Kiovan kansat taistella? Paljon tärkeämpää täällä näyttää olevan tietoa liiallisesta juhlallisuudesta. Johtuen Dynamon pelaajien hitaasta liikkeestä eilisen ottelun aikana, Milevskin ja Alijevin liitot säilyvät edelleen klubissa.

Mircea Lucescu lisäsi polttoainetta tuleen:

“…” Dynamolla “oli osoitettava, että he ovat mestareita, ja tämän ottelun jälkeen he vain jättivät kysymyksen, mitä rehellisyyttä he voittivat mestaruuden? On joitakin tiimejä, jotka teeskentelevät pelaavan Dynamoa vastaan, ja viikko myöhemmin he pelaavat kanssamme ei elämää, vaan kuolemaan. Näin ollen menetimme pisteitä mestaruuden lopussa.