Marokon puolustajaa ei todennäköisesti sisällytetä omaisuuserään

Vaikka Rhode tuli Kölniä vastaan, tällainen tapahtuma on hänelle harvinaista. Tällä kaudella 25-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi Baijerissa vain 378 minuuttia kaikissa kilpailuissa.
Sebastian on toinen pelaaja, joka on harmissaan Guardiolan haluttomuudesta ottaa yhteyttä:
″ … –Pep Guardiola ei puhu minulle liikaa, joten en vieläkään tiedä, mitä roolia minulla on joukkueessa ja pitäisikö toivoa vakaata peliä perusta, – pelaaja myönsi …. ″

Jäljellä olevien viikkojen aikana Rode joutuu taistelemaan asemastaan, muuten sama tilanne odottaa häntä, mutta Ancelotin johdolla.

Mehdi Benatia
Nykyinen kausi, Marokon puolustajaa ei todennäköisesti sisällytetä omaisuuserään. Syy on triviaalisesti yksinkertainen – usein tapaturmat.
Benatia aloitti erinomaisesti, vaikka hän olisi saanut maalin Hampurin päämäärää vastaan. Totta, melko nopeasti Mehdi istui penkillä, koska hän oleskeli usein sairaalassa. Kuten tiedätte, “pyhä paikka ei ole koskaan tyhjä.” Nuori Joshua Kimmich otti mahdollisuuden, ja nyt 21-vuotias saksalainen on Guardiolan suosiossa.

Benatia epäonnistui Mestarien liigan ottelussa Juventusta vastaan ​​ja sai pahimman mahdollisen pistemäärän Kicker-versiosta. Viime viikolla Bild ilmoitti, että Benatia, joka pelasi vain 14 ottelussa, jätti joukkueen.
Viime aikoina oli raportoitu, että Juventus on kiinnostunut Benatian palveluista (melko ironista).

Pierre-Emile Heubjerg
Heubjerg ei ehkä pelaa Bayernille, mutta hän yrittää todistaa, että hän on ansainnut pelata vahvimpia eurooppalaisia ​​klubeja varten.

20-vuotias Dane meni viime vuonna lainaa Augsburgille ja sitten Schalkelle. Elokuussa hän kääntyy 21-vuotiaaksi, joten on aika päättää, tuleeko hän täysimittaisen Baijerin pelaajan. Koska nuori skandinaavinen ei aina kuulu Schalken perustamiseen, vastaus tähän kysymykseen on todennäköisesti negatiivinen.

Leon Goretskyn loukkaantumisen jälkeen Heubjerg soitti jälleen, mutta hänen on annettava todella vahva loppu Bundesligalle, jotta Baijerissa he kiinnittäisivät häntä huomiota.