Kolme nimikettä louhittiin Mancinin alle

Hän voitti Juvesta tämän neljännen sertin ensimmäiset neljä nimikettä, mutta hänet pakotettiin sitten poistumaan virastaan ​​henkilökohtaisista skandaaleista (homoseksuaalisuudesta). Viides otsikko voitti yhdessä Carlo Bigatto ja Benedetto Gola. Monet pelaajat pelasivat joukkueessa, joka toi MM-kisan Italiaan vuonna 1934 – Kombi, Rosetta, Calligaris, Monty, Orsi, Cesarini, Borel. Juventuksen dominointi päättyi Bolognaan, ja “Vanha nainen” pysyi ilman nimiä vuoteen 1950 saakka.

Kaksi muuta joukkuetta, jotka valloittivat viisi otsikkoa peräkkäin – “Torino” ja “Inter”. Molemmissa tapauksissa on kuitenkin joitakin olosuhteita, jotka antavat Juve-faneille syyn olla tunnustamatta näiden saavutusten ehdottomuutta. Niinpä “Torino” voitti viisi mestaruutta peräkkäin, mutta he venyttivät 1943-1949. Tosiasia on, että vuoden 1943/1944 kaudella mestaruus, joka olisi julistettu täysin lailliseksi, ei koskaan pidetty, vaan pohjoiset joukkueet pelasivat heidän liigassaan. Torino teki sen Alta Italia -turnauksen finaaliin, mutta hävisi siellä. Valitettavasti joukkueen voittoja keskeytti 4. toukokuuta 1949 tapahtunut tragedia, kun koko joukkue kaatui lentokoneessa, joka palasi Lissabonista.

“Inter” on jo nykyaikainen. 2000-luvun nollavuosien toisella puoliskolla Nerazzurri saavutti lopulta sen, mitä he olivat tehneet useita vuosikymmeniä – Italian jalkapallon ehdottoman hegemonin asemaa. Inter-aika alkoi vuonna 2006 ja päättyi vuonna 2010. Kolme nimikettä louhittiin Mancinin alle, kaksi toi Mourinhon joukkueelle. On totta, että tiedetään, että vuonna 2006 Calcopoli-skandaali tapahtui italialaisessa jalkapallossa, ja se maksoi voittavan Juventus-nimikkeen, jonka siirto Serie B. Milanolle, joka otti toisen sijan mestaruuskilpailussa, jäi kolmekymmentä pistettä ja näin ollen Niinpä voittaja tuli automaattisesti ”Inter”: ksi, itse asiassa voitti vain kolmannen sijan mestaruudessa. Siksi Juventuksen fanit eivät usko, että Inter voitti viisi nimikettä – heille sarja pysähtyy neljään ja ensimmäinen tuotettiin Juventuksen puuttuessa, mikä myös heidän silmissään vähentää merkittävästi sen arvoa. Inter-hegemonia Apenniineissä lakkasi välittömästi Mourinhon lähtönä, vuonna 2011 Milanosta tuli mestari.