Juventus Carcano, Grande Torino ja vaikuttava Inter

Väärä romaniainen kettu voidaan kritisoida yhtä paljon salaliittoteorioista ja muistuttaa hänen legendaarista hattuaan, joka heitettiin Kiovan nurmikolle, mutta tässä tapauksessa on vaikea erottaa häntä. Varsinkin kun muistat, kuinka Dnipro teki kaksi kertaa luut Shakhtarille ja antoi sitten tuomion itsestään Kiovassa.

FFU: n valvonta- ja kurinpitolautakunta ei ole vielä määrittänyt oikeaa rangaistusta Yarmolenkolle, mutta tärkeintä ei ole, kuinka monta ottelua Andrei ei voi auttaa Dynamoa mestaruudessa. Hänen käyttäytymisensä mukaan hän laittoi kansallisen joukkueen mikroilmaston hyökkäyksen kohteena olevan Euro 2016 -kilpailun aattona. Kyllä, ja hän myös pudotti hintalappunsa ennen kesäsiirtoikkunaa.

Ukrainan fanit saivat spektaakkeli, mutta sen maku ei osoittautunut lainkaan siihen, mitä haluaisimme. Siksi Futbol-lehden päätoimittaja Artem Frankov on aivan oikeassa:

″ … – Sikäli kuin voit puhua tapahtuneen riittävyydestä? Kyllä, tämä paska ei ole mikään paikka kentällä tai muualla.

Olisi tarpeen, se olisi tarpeen lopettaa. Euroopan mestaruuskilpailujen vaikuttavin mestaruussarja
Juventus voitti viidennen Scudetton peräkkäin, mutta se on edelleen kaukana Euroopan mestaruuskilpailujen yleisistä tiedoista.

Jos Scudettolle heille myönnettiin mestarirenkaita, kuten NBA: n nimissä, joillakin Juventuksen pelaajilla olisi viisi sormea ​​yhden käden sormilla – viisi peräkkäistä voittoa Italian mestaruuskilpailussa vuodesta 2012 alkaen. Jos otat viisi suurinta eurooppalaista mestaruutta, vain “Real” ja “Lion” saavuttivat jotain samanlaista jalkapallon historiassa. Mutta alamme Italian mestaruuskilpailussa.

Ensimmäinen joukkue, joka voitti viisi riviä, oli itse asiassa Juventus itse, joka oli mallin viime vuosisadan 30-luvun puolivälissä 1931-1935. Se oli kuilu “bianconerin” historian kolmannesta ja seitsemänteen otsikkoon. Tuolloin joukkue oli jo Agnelli-perheen suojeluksessa, ja sen menestys johti siihen, että Juventusilla oli ensin fani-armeija Torinon ulkopuolella, klubin kirkkaus, joka oli ukkunut kaikkialla Italiassa. Etelä-Etelä-Turkissa työskentelevät siirtolaiset ottivat vastaan ​​”viruksen”, jotta he voisivat kylvää sen myöhemmin omiin paikkoihinsa. Voittojakso alkoi Carlo Carcanon, valmentaja-psykologin, valmennussillojen saapuessa.