India Virat Kohli lép be Sachin Tendulkar cipőjébe Mumbaiban

Itt volt Kohli, egy magabiztos modern India bristling megtestesülése, amely a 15. tesztszázadát vágta, és illeszkedő módon ünnepelte. A levegő ugrása, a sisak gyors eltávolítása, a denevér körözése a krikettáló kolosszeum minden részébe: egy rövid pillanatra, ahogy a közel kapacitású tömeg emelkedett, egy olyan sport, amely a jövőbeni éreztetését továbbra is vonzza rendkívül durva egészségben. Kohli megérintette az évszázadot India számára, mivel Anglia feloldja a harmadik tesztet. További információ

Ő volt egy zseniális megérintettség, és az, amely valószínűleg kicsúszott minden gyenge reményről, amit Angliának is el kellett tennie. , a Kohli 147-es ülésen a harmadik napon és India 451-en, 7-en, a vezetőjükkel, a piros sportfogadás online talajú pályán, a pontos, spin-bowlingért (nem négy varrónő) könyörögve, 51.

Személyes mérföldkövekkel volt díszítve.Amikor a 69-es évek közepén húzta Stokes-ot, az 1000-es teszt futott, az első indiai batsman Rahul Dravid óta 2011-ben. Amikor Moeen Ali a 99-es években a láboldalra vágták, 2016-ban elmozgatta Joe Root 2399 nemzetközi futamát az összes formátumban.

Nem mindenki törődik a kombinált statisztikákkal, de ez utóbbi úgy érzi, jelentős, mint Root, mindháromban dominál, anélkül, hogy észrevehető különbségeket mutatna a módszereiben, így folyékony lábmunka és ortodoxia segítségével technikában.Csak alkalmanként szétterül a puszta brutalitás, mint például, amikor fáradt Adil Rashid-ot szivattyúzott a földön későn a darabban, hogy az első 50-ös átlagot az 52 Teszt.India v Anglia: negyedik teszt, a harmadik nap – a harmadik napon megtörtént További információ

Ha az ő agressziója a leghosszabb formában érzékeny a helyzetre – egy szakaszban 29 határátlépést ért el, akkor domináns megközelítése állandó marad.Kohli már régóta megtanulta megbirkózni az elvárásokkal, ilyen volt a helyzet, amikor elindult a gyűrődéshez, hogy szembenézzen a harmadik harmadik labdával a nevének hangos pirítósaihoz, ami megdöbbentette a Cheteshwar Pujara rosszul ítélt szabadságával találkozott csendet.

Egyszer a közepén hat óra alatt Kohli kristálytiszta látványa a unibet sportfogadás bónusz mátrixról elhomályosodott, mivel a Rashid-nak 68-as kínálatát kapta vissza, de a láb-fonó megfelelően elrontotta.Nemcsak Angliában volt csúszó ajtó, hanem a partizán tömeg, mint az egész, aki Ajinkya Rahane sérülését követően először élt egy indiai tesztoldalon, Mumbai batsmen nélkül.

Kohli Indiában a fellebbezés túlmutat a helyi lojalitásokon, mióta már régóta költözött a szentelt, vitathatatlan csodálat helyére, amit korábban Sachin Tendulkar elfoglalt. Nem mintha a Kis Mester elhagyta volna azt, amit az otthoni támogatói szeretetének üzenetei mutatják, amelyeket az egész nap folyamán az első osztályú debütáló évfordulóján, a 15. életévben ünnepeltek a nagy képernyőre.

A világot azonban úgy érzik, mint az indiai ikonok.Míg Tendulkar nyugodt volt a diszpozícióban, alig játszott semmilyen ellentmondáson kívül a csonkja mögött, és csak szemet gyönyörködtető csak a kezében lévő denevérrel, Kohli mindig intenzív, obszesszív a fitneszében, mindig olyan mezők, mint egy ember, aki olyan, mint egy férfi, és nagyon gyakori Egy ilyen példa a későn érkezett, amikor az ellenkező száma, az Alastair Cook megpróbált csak egy pillantást vetni arra, hogy mindkettőt már megégették. Ahol Tendulkar valószínűleg a saját buborékjában maradt volna, Kohli a másik irányba ment, gúnyosan gúnyolódva, gúnyolódva gúnyolva Cookot. Öntelt? Talán. De ez a lenyűgöző sportszemélyiség lehet az, hogy az Indiában lévő tesztkrikett tüzet még egy ideje éget.