4 pelaajaa, jotka voivat jättää “Bavaria”

Hänen nuoruudessaan Chilavert voisi murskata maan presidentin palasiksi ja asettua alas iän myötä. Ilmeisesti ymmärsin, että politiikka ei ole vain ilmaisu. Hän toimii asiantuntijan roolina ja sanoo usein, että “maalivahti kuolee kuin dinosaurukset.” Ottelua koskevat kommentit sisältävät ravintolan Asuncionissa. Ja valmentaa Paraguayn maajoukkueen. Unelmissasi.

4 pelaajaa, jotka voivat jättää “Bavaria”
Kausi päättyy, minkä jälkeen Carlo Ancelotti saapuu Müncheniin, mikä tarkoittaa, että puhdistus on väistämätöntä.

Mitä lähempänä kauden loppua, sitä enemmän Bayernin pelaajat alkavat miettiä tulevaisuuttaan. Nykyinen mentori, Pep Guardiola, on jo kauan määritetty luettelossa niistä, joita hän luottaa, loput eivät ole muuta kuin katsella pelejä penkistä.

Ottelujen puute pakottaa joukon toimeenpanijoita joko etsimään uutta ryhmää itselleen tai toivomaan, että uusi valmentaja Carlo Ancelotti tarkastelee heitä eri tavalla.

Mario Goetze
Mario Goetze, joka ei ole saanut hänen lahjakkuuttaan, ei päässyt joukkueeseen, vaikka Pep Guardiola yritti kiertää joukkueen. Palattuaan vakavan vamman jälkeen Mario ilmestyi vain kaksi kertaa kentälle, jossa hän vietti vain 123 minuuttia.

Bildin saksalainen painos kirjoitti äskettäin, että Mario on “nöyryytetty” Guardiolan asenteella. Lisäksi edes valmentajan vaihto ei saa vaikuttaa pelaajan päätökseen lähteä joukkueesta.

Viime aikoina on ollut paljon huhuja siirtymiseen Liverpooliin, jossa hänen entinen mentori Jürgen Klopp toimii, tai jopa palatessaan Borussiaan.

Tietenkin on vielä mahdollisuus (vaikkakin pieni), että Goetze palaa tukikohtaan eikä jätä Baijerista. Ainakin Bundesligan viimeisellä kierroksella Mario saapui Stuttgartia vastaan ​​aloitettavaan pelikokoonpanoon.