Sokolovský Kuchař: Minulla oli päässäni haluavan kiinni tuosta räjähdyksestä

“Uskoin, että voimme tehdä sen.” Kokenut ratsastaja oli kokenut Vladimír Svačina, Poruban kaaderan suurin tähti. , Päätelin mitä hän voisi tehdä. Kun hän lähestyi minua, ajattelin vain sitä, että halusin saada sen kiinni.Hän todennäköisesti halusi ampua minut ansaan, ja minä pysyin siellä ja onneksi hän oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja kiinni siitä ”, Cook kuvailee tunteita tärkeänä hetkenä.

Baník pelasi, vastustajat saivat maalia

Valitettavasti sitä ei käytetty kaikessa haluamassaan muodossa, mutta Sokolovin kohteliaisuudet pelattiin kaikilla puolilla. “Kaverit pelasivat hienosti, heillä on valtava kiitos siitä, mutta valitettavasti meillä ei ole kolme pistettä”, lisäsi Sokolin maalivahti.Katsojat olivat myös innostuneita.

“Upea ilmapiiri, fanit tukivat Sportingbet meitä silti koko ottelun, vaikka hävisimme sen itse”, sanoo Ondřej Kuchař.

Kilpailun nopea alku

Jo tänään Baník on Vsetínin jäällä, vaikea palotesti ja erityisen vaativa. Místek.

”Uskomme itseemme, olemme täällä haukkaperheessä ja tiedän, että voimme tehdä kaiken. Emme mene Vsetin-matkaan, vaan menemme sinne antamaan paras mahdollinen esitys. Onko minun tai toisen maalivahdin, joka kiinni, täytyy tehdä voima auttaakseen poikia ja heidän on tehtävä voima, vain viiva, viiva ja viiva, ja se tulee.Uskon sitä sydämessäni ja olen vihainen siitä, ettei sille ole vielä annettu pisteitä. Uskon kaiken, mitä täällä tapahtuu, pelin konseptin, klubin kulttuurin, ja olen niin iloinen voidessani olla täällä. Tämä kerho on nyt minulle sydämen asia, enkä välitä muista “, sanoo Ondřej Kuchař.

Oleminen Formula 1 -pilotti

Mutta Vsetínissä on erittäin myrskyisä yleisö. Kuinka pelaat sellaisessa ympäristössä?

”Olen saanut kaksi, tiedän ilmapiirin, mutta en käsittele sitä. Formula 1: ssä sanotaan, että kun lentäjä sulkee visiirinsä, hän ei ratkaise mitään ympärilläni ja kun sulken maskin, laitan sen päälleni, en tee mitään ympärilläni.Ja niin, että jokaisella pelaajalla pitäisi olla se, tehdä kupla hänen ympärilleen, mennä työhönsä, tehdä se eikä kuvitella lainkaan ihmisiä ”, lisää Sokolovin maalivahti Ondřej Kuchař. Baník pelaa Frýdek-Místekin kanssa keskiviikkona.

Yksitoista sata katsojaa suostui seisoessaan. ”Emme koskaan, koskaan jätä sinua.” Vaikka Baník Sokolov antautui kiireiselle ja kunnianhimoiselle Poruballe, toiseksi korkeimman kilpailun odotus oli liian pitkä. Ja katsojat arvostivat, että tappiosta huolimatta jääkiekkoilijat taistelivat ja kamppailivat kunnollisen tuloksen saavuttamiseksi viime hetkellä.

“He olivat upeita. He seisoivat kanssamme myös vaikeina aikoina ja haluan kiittää heitä siitä ”, Sokolin valmentaja Karel Mlejnek kertoi. kuului jälleen Ostravan joukkueeseen. Hän teki kolme maalia 54. ja 59. minuutin välillä ja yhdessä Dukla Jihlavan ja Motor České Budějovicen kanssa hän on sataprosenttinen.Toisaalta Banik odottaa ensimmäisiä suuria liigapisteitä.

Tärkeä hetki oli tilanne kymmenen minuuttia ennen loppua. Banikin johdolla 3: 2 oli etuna valtapeli, mutta se tukahdutti Zadražilin ja vihelsi rangaistuspotkun. Vladimir Svačina ei muuttanut sitä.

”Minulla on erittäin vaikea arvioida sitä hävinneen ottelun jälkeen, ja ottelu ei päättänyt erillisestä raidista. Mielestäni jopa tällaista kokenutta joukkuetta vastaan, kun taas Svačina ratsasti rangaistuspotkusta eikä muuttunut, joukkueemme, joka on keskimäärin kolme vuotta alempi, pitäisi pisteet vähintään piste, ellei kaksi ja ehkä kolme, ”sanoi Mlejnek heti sen jälkeen. täsmää. Paradoksaalisesti tämä hetki auttoi vieraita.Jäljellä olevan ajan he tekivät kolme maalia ja kääntyivät kaksintaisteluun täydellisesti. ”Valmentajana pidän sellaisista päättymisistä, jotain tapahtuu siellä, se on minulle adrenaliinia. Uskoin Svačinin muuttuvan, valitettavasti sitä ei tapahtunut, mutta emme menettäneet päätämme, emme paniikkineet, meillä oli vielä kymmenen minuuttia ja meille palkittiin siitä ”, sanoi Poruban valmentaja Miloš Holaň.

Vieraat 0: 2 -pelin kuva ei vastannut sitä. ”Pääsimme otteluun erittäin hyvin. Meillä oli enemmän pelin ensimmäisistä kymmenestä minuutista ”, Sokol-kouluttaja Karel Mlejnek ajattelee. Hänen edustajansa Poruban puolella on hänen kanssaan samaa mieltä. “Kävimme peliä seitsemän tuntia ja vaikean matkan jälkeen olin huolissani, mikä vahvistui, koska jalat eivät alkaneet alussa.Kotijoukkue pääsi kahden vaihtoehdon mahdollisuuteen ensimmäisessä vaihdossa. Mutta meidän on poistettava maalivahti, joka piti meidät vaikeina aikoina. Ottelu oli vaikea fyysisesti ja henkisesti. Odotimme kotiyleisön painostusta, mutta selvisimme hyvin ”, Holaň sanoo. Valitettavasti olemme tehneet virheen sinisellä linjalla paitsi ennen ensimmäistä, myös ennen toista ja myös ennen kolmatta tavoitetta, puolustava tai pariuri online bonus hyökkäävä. Ja nämä ovat vain asioita, jotka päättävät otteluista paitsi kauden alussa ”, Sokol-kouluttaja Mlejnek ajattelee. ”Sanoisin, että Sokolov pelasi, mutta tulimme.Ensimmäisen jakson lopussa tekemämme virheellä meillä oli 2: 1 tavoite ja päästiimme kotijoukkueen pelaamaan. Sitten emme huomanneet vaihtamista, pelasimme kuudessa ja epäonninen, omaa päämääriämme verrattiin. Sitten molemmin puolin oli enemmän kuin tarpeeksi mahdollisuuksia ja kotijoukkue oli onnellisempi, kun he siirtyivät johtoon 3: 2. Siellä meillä oli vähän vaikeuksia. ”Sokolovin johto pysyi yllä mainituista rangaistuspotkuksista huolimatta. Valitettavasti kokeneempi Poruba lopulta läpäisi ja otti kaikki pisteet.

“Ottelu 0: 2 muutti ottelun 3: 2: ksi on joukkueellemme suuri arvostus. Se oli suuri impulssi, ja uskon, että se tulee olemaan myös suuri impulssi katsojillemme. Tämän jälkeen vastustaja käänsi vastustajan takaisin sivulleen.Uskon, että kun teemme asioita, jotka meillä on sinisillä linjoilla 60 minuutin ajan, uskon, että tulokkaana saamme joitain pisteitä pian ”, lisää Karel Mlejnek.

Mahdollisuusliiga jatkuu juuri nyt, kun Banik pelaa Vsetinissä. Baník isännöi HC Frýdek-Místekiä keskiviikkona klo 18.00.

Mai mult: https://pontulzilei.net