NÄKYMÄ: Brnon herääminen. Hän ei voinut haluta lisää derbissä

“Tyytyväisyys tulokseen, maksimaalinen tyytyväisyys katsojien näkökulmasta”, kertoi voittajan valmentaja Pavel Šustr. niin kauan kuin muut osumat. Kahden Brnon joukkueen kaksintaistelu tulee olla perinteisempi tähän, pidemmällä kilpailulla, joka ei voi olla niiden välillä. He eivät ole case de pariuri licentiate in Romania tavanneet samassa kilpailussa vasta tänä vuonna. Aloita kausi uudelleen? Ehkä!

Tämä näyttää perjantaina poistumisen Jihlavaan.Derp ei ollut ensimmäinen Brno-joukkueen voitto edellisen kierroksen huonon suorituksen jälkeen.

He odottivat pääsyään Brnon vaikeuksiin kahden viikon kuluttua voitosta. Vítkovicen yläpuolella…

ja sitä ei tullut.

Ainakin Zbrojovkan ei tarvinnut lyödä pisteitä vasta lauantaina. Lukáš Magera katkaisi kiehtovan jalkapallonäytteen kuusi minuuttia ennen loppua tavoitteella 2: 0. Kahden viikon valmistautumisen ja liigakaikkailijan Michal Šmídin ja ennen kaikkea entisen edustajan Ondřej Vaněkin kaaderen voimakkaan vahvistamisen jälkeen heiltä odotettiin kolme pistettä, ja heidän oli myös pidettävä yhteyttä toisen liigan päähän.

”Voitteko kuvitella istuvan täällä etkä voittavan? Et voi.En voi myöskään kuvitella sitä ”, valmentaja Šustr pelasi sanallisen pingin toimittajien kanssa. Epäonnistuminen asettaa asetehtaan vielä enemmän psykologiseen paineeseen, koska kaikki oikeat vaiheet, jotka hän teki lisättäessä kaaderaa, ei saisi aikaan mitään konkreettista vaikutusta. ?

”Vaikka voimme sanoa, ettei meihin kohdistu painostusta, tiesimme tämän olevan erittäin tärkeä ottelu. Kiitän pelaajaa siitä, että hän on työskennellyt ylös ja alas ”, myös Šustr huomautti.Joten tuloksen nälkä, laatu kentällä, monipuoliset mahdollisuudet penkillä, maalivahtien kärjessä. Mutta pääasiassa puulla. Derby huipentui ottelun 15. minuutin kohdalla: Tuolloin Zbrojovka kohdisti murskauspainetta, potki kuutta kulmaa peräkkäin ja suuret Vaněk-keskukset uhkasivat johtavan maalin. tuo vielä suurempi rauha. Vaikka Vaněk aloitti molemmat maalitoimet ja Šmíd oli varma Betstars puolustuksessa, molemmat varaukset ovat varmasti olemassa.Smidin piti lopettaa, kun puolustuksistaan ​​huolimatta Lisen kehitti maalin huonoon päähän Martin Rolinkille. Lisen oli lähellä tasoittamista kahdesti 60. ja 70. minuutin välillä, osuen poikittaiseen jo ensimmäisellä puoliskolla. Molemmat voitiin vihellyttää rangaistukseksi ja molemmat tulivat 1: 0.

“Mitä uutisia on, tuomari ei antanut selvää rangaistuspotkua.Vastustamme myös keltaisen kortin myöntämistä Hladíkille ”, sanoi Líšně-valmentaja Miloslav Machálek.

Jan Hladik näki myös varoituksen simuloida häntä rangaistusalueella. ”Tämä vaikutti peliin, mutta onnittelen kotijoukkuetta. He mentivät voittoon erittäin voimakkaasti ja taisteluvoitolla ja voittivat hyvin ansaitsemalla tavalla ”, mutta Machálek lisäsi yhdellä hengityksellä ottelun tärkein asia.

Mai mult: https://sportivepariuri.org