Ihana ottelu, valmentaja Hradec kommentoi haluttua voittoa ulkopuolelta

He voittivat siellä 2: 1 kirjoittamalla kolmannen kolmen pisteen voiton peräkkäin tällä toisen liigaen vuonna ja taulukossa siirrettiin kolmanteen sijaan. Parempia ovat vain johtava Pardubice, jossa Hradec Králové menettää viisi pistettä kahdeksan kierroksen jälkeen, ja toinen Jihlava, jolla on yksi hyvä piste.

“Tällä kaudella olimme ulos kahdesta kolmesta. ottelu, joten lopussa olin huolissaan siitä, ettei häviä uudelleen.Olen iloinen koko joukkueelle, että olemme vihdoin tuoneet kolme pistettä “, kommentoi kauden ensimmäistä kolmen pisteen voittoa kilpailijajoukkueen valmentaja Zdenko Frťala.” Se oli upea case pariuri online autorizate ottelu, jolla oli erinomainen tausta ja ilmapiiri, yksinkertaisesti sanottuna täydellinen. ”

Hradec ei ole vielä hävinnyt tällä kaudella, mutta hän toi vain kolme pistettä eiliseen otteluun tasapeliä 0: 0 Sokolovissa ja tasa-arvoa 3: 3 Lisenissä ja 1: 1 Trinecissä.

Vaikka Zizkov oli viime kaudella vaikea pelastaa toisessa liigassa, uuden sijain uuden joukkueen joukossa.Joten Hradec meni stadionille, jossa hän voitti viimeisen kerran liigan ottelun tarkalleen kuusi vuotta sitten, yhden pisteen tappiossa vastustajalleen.

“Varoitin pelaajia, että Viktorka pelaa yhden liigassa parhaimmista jalkapalloista. Se, että onnistuimme koottamaan korkeampi joukkue ja että meidän on toteutettava joitain ideoita lähinnä pelimme järjestämisessä, teimme sen erinomaisesti ensimmäisellä puoliskolla ja meille palkittiin kaksi tavoitetta siitä ”, Frťala sanoi.

Kotijoukkueen jalkapalloilijat pitivät myös palloa useammin alusta alkaen, kun vieraat odottivat kärsivällisesti mahdollisuuksiaan. Ja kärsivällisyys kannatti. Ve 37.Jukl teki ensimmäisen maalin kolme minuuttia myöhemmin, ja sen jälkeen Soukeník teki maalin Opluštil-kotijoukkuesta ja kasvatti sen tilanteeksi 2: 0. . “Nukuimme ensimmäisellä puoliskolla. Hradec-pelaajien aggressiivisuus, liike ja hyvä liike eivät antaneet meille pääsyä jalkapalloomme. Meillä oli paljon tappioita”, kertoi kotijoukkueen valmentaja Daniel Sochor.

Aivan kuten tämän vuoden toisen liigakauden alussa, he ovat taulukon parhaimpia joukkueita, he jatkavat kotonaan vastustajan lyöntiä ja pystyvät lyömään helposti kolme tai neljä maalia.

Mutta.

Jihlavan jalkapalloilijat ovat vaihtuneet avauskierroksiin verrattuna. Erityisesti puolustuspelissä. Ja mikä on epämiellyttävää klubille ja sen faneille – se on ehdottomasti muutos huonompaan suuntaan.

“Vaikka emme keränneet kerralla neljässä kierroksessa ja tunsin olosi erittäin varma puolustuksesta, niin seuraavissa neljässä ottelussa he saivat kymmenen maalia ”, FC Vysočinan päävalmentaja Radim Kučera pudisti päätään epäuskoisesti. ”Tietyissä tilanteissa epäonnistumme yksittäisten virheiden takia.En tiedä Netbet mistä se johtuu, koska pelaajamme eivät pelaa millään äärimmäisellä paineella ”, hän lisäsi.

Jihlava-joukkueen puolustusjärjestelmän nykyiset epävarmuustekijät ovat tietysti yhä enemmän kilpailijoiden huomiota. “He pääsevät meille erittäin helposti, jokainen meitä vastaan ​​pelattu standardi haisee”, kertoi joukkueen kapteeni ja myös Vysocina FC: n joukkueenjohtaja Lukas Vaculik. “Se on meille erittäin tärkeää”, hän kertoi. ”Onneksi hänen pitäisi harjoitella, joten toivottavasti hän tulee takaisin peliin.Uskon, että paluunsa kanssa tilanne paranee “, sanoi Vaculík toiveillaan.

Hän itse osallistui joukkueensa menestykseen yhdellä maalilla muutetusta rangaistuksesta. ”Uskoin antavani sen, ja olen iloinen, että se toimi. Pääasiassa meillä on kolme pistettä ”, hän huokaisi.

Jawo teki myös valmentajan onnelliseksi Ottelun jälkeen Chrudimin kanssa valmentaja Kučera koki vaihdon 70. minuutilla.Hän lähetti Rajmund Mikušin kentälle neljä minuuttia myöhemmin siirtämään Jihlavan johtoon 3: 2.

“Ottelun tahti oli kova, tunsin, että Vaculíkin ja Zoubelin virta oli lopussa”, hän selitti miksi lähetti. Edellä mainitut Mikuš ja Jakub Rezek.

Jihlavan bonusuri pariuri valmentaja oli tyytyväinen myös Lamin Jawoon, joka teki ensimmäisen maalin uuden kauden ensimmäisellä puoliskolla. “Se oli pitkä taistelu ampumisen epäonnistumisen päättymisen ja murtamisen kanssa”, hän sanoi 24-vuotiaalle gambialaiselle. “Toivon, että tämä tavoite on pudonnut painostuksesta ja alkaa kaataa niin paljon kuin mahdollista”, lisäsi Kučera.

Seuraavalla kierroksella Jihlava Zbrojovka Brno esittelee itsensä perjantaina.