Uusi Spartan romahtaminen. Olemme rentoutuneet, alku on raakaa, Růžička sanoo

Yhtäältä Spartan on oltava tyytyväinen todistamaan uuden ylimääräisen kauden alussa, että hän voi hämmentää parhaita kilpailijoita. Päinvastoin, hänen on pelättävä siitä, kuinka helposti hän voi henkisesti mukautua ja saada lupaavan tuloksen. Ensimmäisellä kierroksella Sparta johti Pilsenia 6: 3, pelasti voiton vain ylitöissä puolustajan Jan Košťálekin ansiosta. Siihen saakka Milan Gulaš ja Tomas Mertl puolustivat Pilsen-duoa turhaan.

Hän johti neljä maalia Liberecissä kahdesti sunnuntaina, mutta ei vain Michal Birnerin hattutemppu ja Prahars hämmentynyt menetti 7: 8 ylityöt.

“Olemme helpottuneita, he eivät laskeneet aseitaan”, Růžička myönsi. ”Menetimme pisteemme itse.Vaikka Liberecillä on upea joukkue ja sitä on vaikea pelata, uskon silti, että meidän pitäisi pitää ja voittaa sellainen ottelu. ”

” Molemmin puolin valmentajat olivat kypsät hulluksi taloon “, Sparta-apulaisvalmentaja Jaroslav sanoi. Nedved. ”Ehkä olemme nähneet yhden jalkan bussissa ja ajatelleet mukavan sunnuntain pitämistä. Olemme täysin epäonnistuneita suorittaessamme puolustustoimintaamme. ”

Käännekohta tapahtui kolmannella jaksolla, kun valmistautumaton Michal Bulíř palasi Matěj Machovský -pelissä ja laski 5: 7: een. ”Liberec lensi meille, sillä ei ollut mitään menetettävää.Ja saimme heidät vain hevoselle “, Růžička oli pahoillani.

Sitten tuli Michal Birner, hänen ensimmäisen tavoitteensa lähetti Jakub Sedláček Prahan korvaajaan, jota seurasi tasaus ja laajennus. Numeroinnissa Birner päätti hattu-tempun. ”En ole ylimääräinen ampuja ja jokainen tavoite on mukava. Olen tyytyväinen siihen, kuinka koko joukkue reagoi kehitykseen ”, hän tyytyväinen. Sinun on tottuttava tahtiin, ja kaikkien suorituskyky ei ole 100%.Kuinka monta kertaa tehdään virheitä, joita ei tapahdu kauden edistyneemmässä vaiheessa ”, Růžička sanoi. (2 + 2). Toistaiseksi Lukáš Pech on jakanut neljä avustajaa, ja kapteeni Michal Řepík on lyönyt kolme kertaa. Myös Růžička (0 + 3) tekee maalin.

Kysymys on, kuinka varma Matěj Machovský jatkaa, joka on tehnyt 12 maalia 66 laukauksesta. Vai saako Sedláček mahdollisuuden Třinecin mestaruuteen torstaina?