Ensimmäinen hattrick ja viisi maalia. Moottori kasvaa ampuja iloiseksi

Kilpailu ei ole vielä alkanut, se on aivan alussa. Sitä monet ihmiset nyt ajattelevat. Mutta 25-vuotias puolustaja osoitti olevansa kelvollinen pelaaja Motorille, jo valmisteilla. Kuudessa ottelussa hän osui kolme kertaa. “Se ei vieläkään tarkoita mitään”, Veselý estää euforiaa. “Olen iloinen siitä, että tavoitteeni ovat auttaneet joukkuetta”, lisää heti 3 metrin keskusta, jonka hän pelasi Slaviassa, Litoměřicessä tai viimeksi Ústí nad Labemissa. Lauantaina Veselý iski ensimmäisen kerran, kun hän lähetti kiekon Martin Novák laittaa portin kulmaan. Hän lisäsi toisen laukauksen muutamaa minuuttia myöhemmin, aivan kuten valmentajat vaativat, ja mistä hän piti pelistä.Ennen ensimmäisen jakson loppua puolustaja Pavel Pýcha puhalsi portille. Ja Veselyn kolmas tavoite oli samanlainen, mikä sai moottorin seitsemännen maalin kadanin portin ulkopuolelta olevasta maastosta 46. minuutilla.

hermostunut. Ymmärrän, että kolme maalia ottelua kohti ovat normaalia korkeampia, enkä anna heille jokaista ottelua, mutta haluaisin jatkaa ampumista ja jatkan näitä esityksiä ”, toivottaa pitkää eteenpäin.

Päävalmentaja Václav Prospal joten uuden tulokkaan České Budějovice-joukkueessa on oltava onnellinen. Hän haluaa pääasiassa pelaajien saavan paljon maalia. Ja kun joissakin harjoituksissa puuttuu tarkkoja osumia, älä epäröi lopettaa harjoittelua ja tulee seuraava rangaistus.Kuten Mr. Handles.

“Mr. Prospal on varovainen tavoitteiden suhteen, hän toistaa jatkuvasti jokaisen käytännön, jonka hän haluaa meidän tekevän enemmän maalia. Se työntää meitä jatkuvasti kaikissa tilanteissa. Uskon, että Kada voisi olla onnellinen, vaikka voisimme tehdä vielä enemmän pisteitä. Mutta joitain näistä tilanteista ei pitäisi yhdistää liikaa, Veselý ajattelee. Kahden ensimmäisen ottelun jälkeen Budejovice on pisteet 10: 3 taulukossa. Mikä tarkoittaa viittä maalia ottelua kohti. Mutta Motorilla oli enemmän mahdollisuuksia, sekä kotimaisessa kaksintaistelussa Třebíčin kanssa että nyt lauantaina Kadaňissa.

“Voimme työskennellä mahdollisuuksien muuttamisessa koko ajan. Tiedämme, että joukkueessa on paljon muita ampujia.On mahdollista, että jotkut kaverit ovat huolestuneita loppupuolella, mutta uskon, että he tulevat siihen tulevaisuudessa ja tulemme tekemään vielä enemmän maalia ”, sanoo hyökkääjä, jolla on kokemusta korkeimmasta kotimaisesta kilpailusta, joko Hradec Královéltä tai Pardubice.

Jos Jan Veselý haisee edelleen maalia, hänestä tulee nopeasti yleisön rakas. Jopa hän ei itse valita etelään tulosta. “En voinut tehdä parempaa valintaa”, hän sanoo moottorille. ”Se on täällä erinomaista harjoittelua, en ole koskaan nähnyt sitä ennen.Mutta se voi ajaa minut vielä korkeammalle tulevaisuudessa “, tyytyväinen hyökkääjälle.

Tämän päivän Usti nad Labem -pelin jälkeen Etelä-Böömi suuntautuu keskiviikkona Venetsiaan nad Jizeroon ja tervetuloa Slaviaan lauantaina.