Labdarúgás-átadási pletykák: PSG Thiago Silva a Juventushoz való csatlakozás közelében?

Juve és Arsenal elvárják, hogy menjenek fejbe a harcban, hogy aláírják Wolfsburg 23 éves ász Julian Draxlerét – aki megpróbálta meglehetősen keményen dolgozni a nyáron, de nem sikerült, és még mindig viszkető lábai vannak – de Wolfsburg rendező, Klaus Allofs arra figyelmeztetett, hogy „teljesen nincs ok arra, hogy még Julianról is beszéljenek januárban.” \ TGareth Southgate-t felajánlják az Anglia menedzsere munkájára. Tovább

Senki sem javasolta, hogy a Juventus is Gianluigi Donnarumma, a milánói fiatal kapusszemlék aláírására, de csak abban az Betclic fogadás bónusz esetben, ha kísértésbe kerül, a játékos testvére, Antonio, kiderült, hogy „soha nem fog menni Juve-be”, és azt is, hogy „soha nem fog elhagyni Milánót, nem pedig bárki az egész világon”. „Ő nagyon boldog a Rossoneri-nál” – lelkesedik Antonio -, és örökre Milanista.

A prodigies beszélgetés, Exeter City Ethan Ampadu, aki már 2 millió font értékű 16 éves korában, az angol labdarúgó. legújabb és legmelegebb fiatal starlet.A Chelsea, az Arsenal, a Liverpool és a Manchester City aláírása vadászik, de a Stamford Bridge a legvalószínűbb úticélja – kissé kínos a Gunners számára, akik számára a játékos apja, az egykori Swansea, a West Bromwich Albion és valóban Exeter játékos Kwame Ampadu, akadémia edzőként dolgozik.

A Torino Andrea Belotti, az Evertonhoz kapcsolódik a hétfői malomban, és látszólag figyelte a Manchester United minden játékában, amit Betclic sportfogadás bónuszok ebben a szezonban játszott, egy 1,3 millió dolláros lökhárítót kínál – az olaszok éves szerződése, amely 80 millió font kivezetési záradékkal rendelkezik.Az új ügyletekre való felkészülés a Diego Costa és a Thibaut Courtois, de ne tartsa a lélegzetét. „Mivel a páros 2019-ig szerződött a Chelsea-hoz, azonnali rohanás nem jön létre az új szerződésekhez” – izgatja a Telegraph.

A kivásárlási záradékokról beszéltünk, ahogy korábban voltunk. – Bristol Rovers csatárának, Matty Taylornak is van egy mai napja, a mai Tükör csak azt mondta, hogy „vágott ár”. Brighton, Cardiff, Farkasok, QPR és Rangers minden kísértés, Betclic internetes fogadóirodák hogy elindítsák azt, még akkor is, ha a jelenlegi klubjának elnöke, Steve Hamer azt mondja, hogy a játékos „nemrégiben új szerződést írt alá, és januárban értékesíti őt, az utolsó dolog a fejünkben. pillanat”.