Harag a kínai utcákon, mint a labdarúgó-válogatott csapás legyőzése a háború által felrobbantott Szíriában

A kínai sportszurkolók az utcára léptek, hogy követeljék a kínai labdarúgó szövetség elnökének lemondását, miután a nemzeti oldal lezuhant egy sokkverésbe Szíriába, ami nagy csapást jelent Xi Jinping elnök labdarúgó-forradalma ellen. > Xi, aki a kommunista párt propagandistája elkötelezett labdarúgó-rajongóként népszerűsítette, hogy Kína egy labdarúgó szuperhatalomsá válik. világszerte játékosok.A masszív fizetési csomagokat arra használják, hogy a külföldi edzőket és a labdarúgó nemzetek, mint például Brazília játékosait vonzzák, hogy szépítsék a még Betclic mindig reménytelen kínai játékot.

Azonban Xi ambiciózus tervei, hogy jogosultak legyenek a világbajnokságra, és a világbajnokságot nyerjék meg, csütörtök este estek, amikor Kína 1-0-ra elvesztette Szíriát.

Negyvenezer rajongó becsomagolta a Xi’an északi városának Zhuque Stadionja, ahol Fifa látta, hogy a világ 78. helyen áll, Syyria, egy futballozó minnow, a 114-es helyen, csak Türkmenisztán, Litvánia, Palesztina és Észak-Korea előtt.

A Global Times, a kommunista pártvezérelt bulvárlap, azt mondta, a kínai játékosok uralják az uralmat.De a második félidőben a kínai csapat „megdöbbentette” Mahmoud Al-Mawas célja, ami azt jelenti, hogy Kína esélyei a 2018-as világbajnokságra Oroszországban „vékonyak” voltak.

Xinhua, Peking hivatalos hírügynöksége Betclic elismerte, hogy az eredmény Kínából a „kiküszöbölés szélére” került a minősítő kampányból.

„Komolyan, a kínai válogatott teljesítménye amatőr oldala volt” – írta Dong Lu, a televíziós sport kommentátor, írta a Weibo-n, a kínai Twitteren.

A Tencent Sports honlapja azt mondta, hogy a zavaros rajongók nagy csoportjai gyűltek össze a stadionon kívül a játék után, hogy követeljék meg a kínai labdarúgó-szövetség elnökét, Cai Zhenhua-t.

„Cai Zhenhua, lemondjon!” énekeltek a bemutató videója szerint.

A rajongók is használják a szociális médiát, hogy hangot adhassanak.Facebook Twitter Pinterest Mahmoud Almawas Szíriából (balra) ünnepli a győzelem célpontját a Kínával szemben. Fénykép: – / AFP / Getty Images

„Tegnap este Szíria, ország, amely évek óta szenved Betclic sportfogadás bónusz háborúkban, és amelynek vezetője havonta csak 2000 jüan (240 font) jut el, legyőzte Kínát, akinek játékosai milliókat keresnek jüan. Itt az ideje, hogy a kínai labdarúgó-válogatott jó ötlet legyen – mondta egy kritikus a Weibo-ról.

„A kínai válogatott nem tudta megverni a szíriai labdarúgó-csapatot, amely rendkívül instabil helyzetben szenved” – nyilatkozta egy másik. „Többé nincs szükség arra, hogy Kína nemzeti csapata létezzen.Ez az adófizetők pénzének pazarlása. ”

A harmadik kritikus azt írta:„ Ami a kínai labdarúgó-válogatott adja a rajongóit, évtizedes következetes csalódás. ”

Néhány csalódott rajongó hívta a csapatot Kína vezetője, Gao Hongbo, hogy lerombolják és helyébe Lang Ping, a kínai női röplabda csapat tisztelt edzője lépett fel.

Lang megkötötte pozícióját, mint nemzeti kincset, amikor a nyár Rio de Janeiro-i olimpiai játékai során aranyat vezetett.

A csütörtök veresége után a kínai sportlétesítmény vezető tagjai elismerték, hogy az ország labdarúgóinak nem sikerült elérniük ezt a dicsőséget.

Yu Hongchen, a kínai labdarúgó-menedzsment központ Unibet fogadas dékánja, mondta a csapat A kínai játékosokat „megszakították” a szíriai vereség.

„A labdarúgóink keményen játszottak” – mondta Yu a Sina Sports honlapján. „De az eredmény elfogadhatatlan.”