Erban oli neljäs ja koko PS ei ole voittaja, Zdráhalová sijoittui seitsemänneksi

sijaan “suuri korvainen ‘Cup Cup mestari Carolina Erbanová joten hän käveli lavalle varten hopeoitu levy, joka on suunniteltu ensimmäinen pikajuoksija kadotettujen joukkoon.

Heti rajan viisisataa kevyesti pudisti päätään. Mutta lavalla hän hymyili jälleen.

Se oli hyvä kausi.

Vanessa Herzog sekä lauantaina puhkeamista toisiaan vastaan ​​lopullisessa parin viidestäsadasta- kaksi erittäin hyvin tuntemansa: Jos joku meistä tämän rodun voittaa, siitä tulee vieläkin ehdoton voittaja sarjassa.

Tsekin ajoi luvulla seitsemän sadasosia nopeammin. Kuitenkin viimeisellä kulmalla itävaltalainen tuli johtamaan ja puolusti häntä loppuun.Valokenno lävistetty aikaan kahdeksantoista sadasosaa 38,11 ennen Erbanová, finišující klo 38.29.

Tietokone sanoi sitten, että Herzog voitti kisan ja Erbanová neljänneksi, sitten lensi rychlobruslařce Itävallan käsissä.

Champion: Vanessa Herzog tavoitteellisen viisisataa riemuitsee taustalla on “ensimmäinen häviäjiä” kuppiin Carolinassa Erbanová.

väitetty voiton Finaali kuitenkin Herzogová pian saapui, se oli käsittelyn jälkeen vastaavasti osuus Rusca Anjelica Golikovové aikaan 38,08 kolme sadasosaa edessä Herzog.

tähdistössä olisi Erbanová tarpeeksi kokonaiskilpailun linjalla 500 metrin jopa kolmannella sijalla viimeisen kilpailun.Mutta se kuului toiselle Rusca Fatkulinové, joka oli yhdeksän sadasosia nopeampaa kuin Tsekin.

Paras kvartetti ja dramaattinen huipentuma kauden tasaantui alueella 21 sadasosaa!

Lopullinen järjestys sarjassa Herzog oli yhdeksän pistettä toisen Erbanon edessä.

Voisi sanoa, että Vrchlabsko pikajuoksija jaettuna otsikko näiden yhdeksän sadasosaa, joka jäljessä Fatkulinovou.

sairauden koskaan otettu Minskissä olympiavoittaja Nao Kodairaová että marraskuussa ja joulukuussa vain seitsemän hallitsi Cup kilpailussa 500 metriä ja luottavaisesti etäisyydet sarjassa johtoon.

Se, että sekä finaaleissa pisteytettiin kertoimella 1,5 verrattuna tavanomaisiin kasveja on vaikuttanut siihen, että japanilainen on pidätetty istuimelta.

taustaa cup suurin Zdráhalova: seitsemäs 1500m

Hänen edelleen paras paikka yksittäisissä maailmancupin kilpailussa voitti Minskissä linja 1500 metriä Nikola Zdráhalová.Finaalissa etäisyyksistä sijoittui seitsemänneksi.

aikaisempi suurin oli Zdráhalová Cup 9. sijalle 1500 metrin päässä Calgary joulukuussa.

Tällä kertaa 21letá Tsekin maajoukkueen avaavan kisan kuultu kokeneiden polkka Czerwonkovou että se saa tullessaan viimeisen kierroksen ohitus, mutta viimeinen metriä olivat jälleen Zdráhalová.

suorittamisen jälkeen pois kaikki parit jälkeen hänen ajan 1: 59,62 seitsemännestä paikka ansaittu.Toisin kuin MM-kisoissa Amsterdamissa voitti Minskissä patnáctistovce Kikučiovou ja japanilainen nainen, nainen maailman ranking viidenneksi vícebojařek.

voitto 1: 56,36 leimattava Japani Miho Takagin paitsi hänen yleistä voiton maailmancupissa 1500 metriä mutta myös ns Grand MM, missä mukaan tietyn avaimen tiivisti tulokset kaikista kilpailuista kauden aikana.

Erbanová tässä luokituksessa kahdeksas, kymmenes Sáblíková.