888 pariuri online

Rețineți: 888sport a obținut în sfârșit licența AAMS, dar în acest moment nu puteți obține niciun bonus 888sport. Pentru a paria pe internet, încercați să aruncați o privire la ofertele de 888sport!

N.B. se aplică termeni și condiții speciale.
Următoarele este revizuire completă a 888sport, una dintre ultimele case de pariuri AAMS debarcați în Italia și o ilustrare a potențialelor avantaje legate de viitorul său (sperăm) Bonus 888sport, din păcate, nu sunt încă disponibile pe piața italiană și au, prin urmare, nu au fost încă utilizabile pentru pariurile sportive online. Obiectivul principal pe care l-am stabilit în această revizuire, care vizează exclusiv pe dvs. jucătorul pasionat (sau novice), este să vă furnizați toate informațiile despre istorie, funcțiile site-ului, interfața grafică, sportul selectate și piețele oferite. Apoi continuați să citiți și să descoperiți cu noi lumea bonusului 888port.

Cine este 888sport? Case de pariuri a aterizat pe internet tocmai în 1997, a fost pe piața internațională de peste 20 de ani și este disponibilă în 188 de țări din întreaga lume și are o bază de aproximativ 1,5 milioane de jucători pe platforma sa online. Sediul companiei se află în Anglia, mai exact în Brighton.

După ce, de asemenea, tocmai a fost lansat în Italia, cu licență de AAMS, 888sport nu oferă încă un bonus de bun venit exclusiv pentru noi membri în Italia, pariuri online cu toate acestea, sunt diferite promoții deja pe site, inclusiv: Advancebet, Lucky 15, 31 și 63, pariu rezultat dublu și dublu. Vreți să știți mai multe? Continuați să citiți sau faceți clic pe butonul de mai jos!

Cum se înregistrează pe 888sport
Înregistrarea pe 888sport este foarte simplă și simplă, în ciuda faptului că, așa cum am menționat deja, încă nu există un bonus de bun venit pentru 888port. Deși casa de pariuri tocmai a obținut un joc AAMS licență, site-ul oficial nu are nici o promovare, care ar putea facilita într-un fel experiența de joc (premiandoti cu un bonus de bun venit nici un depozit, de exemplu), dar există un formular de înregistrare pentru sunteți geolocalizat și locuiți în Italia care vă permite să introduceți datele dvs. personale și să creați un cont de jocuri 888sport.

Cu toate acestea, pentru a avea acces la 888sport și, de asemenea, uita-te la ofertele disponibile pentru serviciile de piață din Marea Britanie, de exemplu, doar deschide pagina principală a site-ului și faceți clic pe partea din dreapta sus de pe butonul de culoare roșie „Register Now“. Dacă site-ul nu apare în limba preferată, nu vă faceți griji, îl puteți schimba întotdeauna în colțul din stânga sus, chiar sub sigla platformei.
Procedura de înregistrare:

După ce faceți clic pe butonul de înregistrare de pe pagina de start (site-ul 888sport.com), veți fi direcționat către o pagină nouă în cazul în care vi se va cere să introduceți informații personale (cum ar fi numele, data nașterii, țara, adresa, e-mail, parola), conform procedurii normale. Aveți, de asemenea, opțiunea de a crea imediat o aplicație de securitate pentru a vă proteja contul de hacking sau frauda de date în viitor. Toate cele mai mari site-uri de pariuri on-line sunt întotdeauna angajate să verifice și să protejeze confidențialitatea utilizatorilor lor, dar știi, uneori riscul poate apărea oricum. De aceea, ca ultima etapă a înregistrării, vi se cere să alegeți moneda preferată și să faceți clic pe butonul “Înregistrați acum”.

Veți observa că nu vi s-a cerut să introduceți niciun cod de bonus pentru 888sport și că nu aveți șansa de a selecta un bonus de bun venit deoarece casa de pariuri aams nu are în prezent nicio promovare. Nu dispera, totuși, puteți să vă faceți pariurile sportive online cu cele mai bune cote online, pentru a evita cotele greșite și pentru a paria pe un eveniment greșit.
După ce ați terminat înregistrarea, veți vedea un ecran care vă va cere să alegeți metoda de plată preferată. Acest pasaj, dacă vrei, îl poți sări peste el și să o rezolvi mai târziu. Din experiență, vă recomandăm întotdeauna să alegeți metode de plată cum ar fi Skrill sau Neteller. ele sunt mai rapide și, mai presus de toate, vă garantează tranzacții fără costuri suplimentare.

888 pariuri sportive: interfața grafică
La prima vedere, interfața 888sport poate părea datată, deoarece are un aspect împărțit de cutii și o paletă de culori care cu siguranță nu mărește secțiunile principale ale site-ului.

Dimensiunile sunt de culoare albastră și gri, în timp ce zonele de navigație se ciocnesc extrem de strâns cu culoarea verde strălucitoare a biletului din dreapta sus. Cu toate acestea, dacă privim dincolo de acest lucru, este clar că interfața a fost concepută astfel încât să fie cât mai ușor de utilizat, ușor de utilizat și super intuitivă. Așadar, putem spune că nu avem prea multe obiecții și așteptăm să vedem com