Zuzula kääntää sukset

PIEŠŤANY. Slovakiassa paras pariskunta Veronika Zuzulová on menestynein kausi urallaan. Tämän vuoden World Cupin kolmanneksi paras slalom on nauttien näinä päivinä, ja valmistautuu uuteen kauteen, joka alkaa 1. toukokuuta.

Tarjous oli enemmän

Jotta saavutettaisiin entistä paremmat tavoitteet seuraavien kahden vuoden aikana, se tulee olemaan uusi ski-brändi. Kahden vuoden Rossignol-hiihtämisen jälkeen Salomonia käytetään vuoden 2009/2010 kauden loppuun mennessä.

“Olen testannut uusia suksia viime päivinä, pidän todella siitä. Varsinkin valtava slalomijoukkueesta minulla oli erittäin hyvä tunne “, sanoi eilen 23-vuotias Bratislavčanka.

“Päätimme Rossignolin kanssa tehdyn sopimuksen. He tarjosivat meille uutta kolme vuotta.Mutta Veronike tuntui haluavansa muuttaa. Luulen, että hän on tehnyt hyvin “, sanoi palvelutoimisto Vladimir Kovar.

“Valitsimme useita yrityksiä. Veronica teki päätöksen Volklin ja Salomonin välillä. Salomonilla oli vähän parempia tunteita, ja myös estäneet liiketoiminnan johtajat, jotka menivät testaukseen. Toistaiseksi emme ole vielä allekirjoittaneet, mutta se on vain tekninen asia “, totesi isä ja valmentaja yhdessä henkilössä Timothy Zuzula.

Kouluttaja odottaa leikkausta

Zuzulu odottaa olkapäätä maanantaina.

Jo kun hän on toipumassa, hän haluaa aloittaa työskentelyn tyttärensä uudelle kaudelle. Johdanto jo sovittu – 1.Voi aloittaa ehdollisen valmistelun, ja toukokuussa hän ensin jäätikkö Itävaltaan. Elokuussa hän varmasti Argentiinassa sekä viime vuonna Argentiinassa.

Aika ystäville

Veronilla on vain muutama päivä itselleen. “Nyt on aika ystävilleni, ihmisille, joilla ei ollut aikaa talvella. Olen varma aloittaa koulu, opiskelen Trenčianska univerzitan julkishallintoa. Nautin siitä, ettei meillä ole koulutusta kuukaudelle. Myönnän kuitenkin, että pääsiäisen aikana hiihtelin ystäväni kanssa. Yhä tai vähemmän hän pakotti minut tekemään sen. Sää ei toiminut, mutta olin erittäin tyytyväinen “, Veronica totesi.