Tšekit eivät pelaa kultaa. He eivät myöskään löytäneet reseptiä tähtien Kanadalle

Tuo hetki aiheutti paljon tunteita: Jordan poltti sinestä ja kiekko päätyi verkkoon. Sali puhkesi jännitystä, mutta nopeasti vaimensi hänen näpit välittäjänä viittaavan siihen, että tämä tavoite ei.

Koukal oli maininnut kohdassa lyhyesti ylitti yhdellä jalalla rypisty. Se oli kiistanalainen hetki, koska tuomarit eivät yleensä huomioi samanlaisia ​​tilanteita, ja tavoite tunnustetaan (lue lisää tästä hetkestä).

Kysymys kuuluu, mikä olisi vähennys 1: 2 tehty kehitystä ottelun, jossa oli selkeitä mestareita urheilijoita Kanadasta. Tšekit pääsivät otteluun ja olivat erittäin aktiivisia lausunnoissaan.Vastustaja vei aikaa ei pääse hyökkäysalueelle.

Silti se oli Kanada, joka oli ensimmäinen iso mahdollisuus ottelun, erityisen kätevä hyökkääjä Hall, joka voitti löysä kiekko kehältä osui kehyksiin.

Se oli varoitus. Vaikka maajoukkueen luisteli pois, hän tuli virhe ja Crosby pystysuora vyötärö ulos Eberle, joka ajoi yksin maalille.

Vaikka puolustaja selässään, hän teki parhaansa hän voisi: Pavelec vedetty sivuun ja toimitetaan levyn vastakkaiselle sauva Hall. Hänellä oli helppo työ.

Neljäs hyökkäys, joka taas pelasi hyvin, viiden minuutin voisivat järjestää korvausta luonnin ennen Smithin valtavan sekoittamista.

Puck hyppäsi maalivahdin kohdalla, mutta kanadalaisilla oli kriittinen hetki.Ja lopussa ensimmäisen osan oli myös alueellisia ylivoima lähes kruunasi toinen osuma kotiin: Eakin kuitenkin totesi 18 sekuntia ennen sireeni uudelleen vain kehyksiin.

Tästä lähtien oli selvää, joka oli jäällä sääntöihin. Kanadalla oli selvä johtaja, ylitti tšekkiläisen tiimin kaikkiin suuntiin. Oli ihme, että joukkueet menettivät vain yhden maalin 29. minuutilla. Ehkä siksi Ennis Burns osui ammuttiin jälleen vain baareissa.

Joten ei ihme, että Pavelec lopulta vain lunastettu. Spezza teki kovan ottelun oikeaan ympyrään klo 29:02. Hän tähtäsi oikeaan väliin maalivahti n tyynyjä.

Kanada ei lopeta ja jatkoi hyökätä, edelleen ottelun hallinnassa ja kehittää enemmän mahdollisuuksia.Kotijoukkue yritti, taisteli ja kaivata, mutta hyökkäysalueella, puhumattakaan mahdollisuuksista lähes jäänyt. Se ei ollut edes kansallinen sankari Jagr. Se oli ensimmäinen klassinen voima-peli, joka auttoi joukkueen paeta paineita, mutta se ei tehnyt sitä. Pian tämän jälkeen hän kuitenkin on saanut edellä mainitun tavoitteen, että tuomarit ehdottomasti ei tunnistanut.

Joten kaverit vaahteranlehti rinnassaan jatkoi rohkeasti suuntasi etenee finaaliin, missä he ovat, ei väliä kuka vastustaa niitä. selkeät suosikit. Kanadassa turnauksen Prahassa on kaulitaan heikkous: valtava vahvuus hyökkäykseen täydentää erinomaisesti toimiva puolustusjärjestelmä johti maalivahti Smithin luotettavia.

Tsekin joukkue mitali mutta tehtävä ei pääty.Suoraan Kanadan fanien toivossa, mutta tärkeimmät menestyvät sunnuntain pronssin taistelussa. Yhdysvallat, joka laski Venäjälle 0: 4, pysyy tiellä.

“Tulos on julma amerikkalaisille, se oli tasapainoinen ottelu. Suurin osa hänestä oli hyvä ja hänellä oli paljon mahdollisuuksia. Venäläiset päättivät viimeisessä kolmasosassa. Mutta amerikkalaiset ovat osoittaneet, että he ovat vahvoja vastustajia “, sanoi valmentaja Vladimir Ruzicka.

“Meidän on valmistauduttava ennen kaikkea siksi, että ne ovat nopeita ja hyviä liikkeitä. Lisäksi maalivahti Hellebuyck ylittää koko turnauksen “, lisäsi Tšekin valmentaja.