Salford valittaa pisteiden vähennystä rikkomalla Super League palkan korkki

Salfordin omistaja Marwan Koukash sanoo aikovansa hakea muutosta päätökseen vähentää klubinsa kuusi pistettä Super League -palkkakorkin rikkomisesta.

Red Devilsin syytettiin maanantai-iltana yli Liigan pöydän £ 1,825m palkkataso 2014 ja 2015.Salford Red Devils vähennettiin kuusi pistettä ja sakot yli palkkakorkki rikkomuksia Lue lisää

“Ajattelin sitä yön yli ja olen puhunut minun laillinen joukkue tänä aamuna ja me “Koukash sanoi.” Salfordilla on 14 päivän kuluttua tuomion vastaanottamisesta – jonka antoi tuomari Peter Charlesworth, jonka puheenjohtajana toimi Rugby Football League riippumaton tuomiois- Klubi oli syyllistynyt vakavaan sääntöjen rikkomiseen – jättänyt valituksensa. Tuomioistuin päätti, että pistettä olisi vähennettävä välittömästi – mikä siirtää klubin alas 11. sijalle – ja myös sakottaa Red Devilsia £ 5,000.

Koukash, joka vietti kuusi tuntia maanantaina RFL: n Leedissä Että hänen klubinsa oli saanut oikeudenmukaisen kuulemisen ja tiistaina aamuna hän pysyi siinä kannassa.

“Mielestäni päätös oli epäoikeudenmukainen, ” hän sanoi. “Odotamme papereita tulevan RFL: stä ja tutkimme niitä niin, että tiedämme, mitä vetoomme vastaan.Meillä on 14 päivää. “

Salford ottaa asiansa RFL: n valituspaneelille, mutta maaliskuussa pidetyssä lehdistötilaisuudessa Koukash uhkasi ottaa asian maan korkeimpaan tuomioistuimeen pyrkiessään osoittamaan Klubin viattomuus ja hän pysyi epämiellyttävänä. “Käymme läpi RFL-reitin ja aloitamme tarvittaessa muiden toimien”, hän sanoi.

Tuomioistuin havaitsi, että Salford oli syyllistynyt sopimusten rikkoontumiseen kolmen pelaajan kanssa , Joista yksi on uskottu olevan entinen St Helens eteenpäin Tony Puletua, mutta viaton laittomien maksujen tekemiseen kahdelle muulle nimeämälle pelaajalle.

Koukash sanoi: “Se on tehnyt valtavia parannuksia tapaansa .Virheitä olisi voitu tehdä – en sano, että olemme tehneet mitään väärin – mutta olen sanonut, että voisin tehdä virheitä, mutta on selvää, etten tehnyt mitään väärää.

“Ja se Ei ole oikeudenmukaista rangaista tätä nykyistä ryhmää asioista, jotka saattavat olla tapahtuneet kolme vuotta sitten. “

Salfordin asianajaja sanoi, että he ovat syyllistyneet naiiviuteen pelaajien palkkojen suhteen.

” Olemme pettyneitä mutta tyytyväisiä joihinkin näkökohtiin, koska joitain syytöksiä ei todettu todistettaviksi “, sanoi Liverpoolin päätoimittaja Quinn Barrowin solicitor Paul Barrow. “Jotkut olivat. Useat vuotta sitten esitetyt syytökset ja se, mitä tuomioistuin on todennut, oli se, että asiat ovat parantuneet massiivisesti, ja on saattanut olla nauretta.Kaikki tämä on todella huolestunut. “

Sanktio on yhtä raskain kuin klubi, kun Super League tuli vuonna 1996.

Wigan oli kiinnitetty neljä pistettä Yhdeksän vuotta sitten, kun oli mennyt yli £ 1,6m: n palkkatasolle £ 222,314 edellisellä kaudella, kun he taistelivat menetyksistä, kun Bradford oli määrätty menettämään kuusi pistettä sen jälkeen, kun he olivat menossa hallintoon vuonna 2012. Siitä lähtien RFL rahoitteli huomattavasti rangaistuksia ja nyt On voinut vähentää enintään 20 pistettä.

RFL on vahvistanut, että kuusi pistettä vähennetään alkuperäisen valitusprosessin aikana, joka voi kestää noin kuukausi.