Manuel Pellegrini: ei Manchester Cityn allekirjoituksia vaikka Kevin De Bruyne isku

Manuel Pellegrini on vaatinut, ettei hän pääse siirtymämarkkinoille huolimatta siitä, että Kevin De Bruyne on loukkaantunut kymmenen viikon ajan, mikä merkitsee sitä, että etukäteen voi olla jopa 15 ottelua. Siirtoikkuna: Emenike, Dembélé ja enemmän – elää! Lue lisää

De Bruyne, joka on Manchester Cityn ennätystaso 54 miljoonan euron allekirjoitus, kärsi polven ja nilkan ongelmasta keskiviikkona iltana Capital One Cup -finaali-ottelun toisella osuudella voittaa Evertonin.Belgia on suuri tappiota, sillä hänen taajuuskorjainsa 3-1-voiton ollessa 12. kauden päämäärä ja De Bruyne on myös tehnyt 12 apupolitiikkaa.

Vaikka hänen pitkäaikainen poissaolostaan, myös ensi kuussa Capital One Cupin loppu Liverpoolia vastaan, Pellegrini on selvää, ettei hän lisää kansi ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu maanantaina.

“Ei, emme aio tuoda ketään”, sanoi johtaja. “Joukkue tekee hyvin pitkälle. Joissakin hetkeissä tällä kaudella emme voineet pelata David Silvan ja Sergio Agüeron kanssa, nyt aiomme pelata ilman Kevinia. Luotan joukkueeseeni ja toivon, että aiomme jatkaa kilpailukykyistä tiimiä.

“Tiesimme pelin jälkeen, että se oli vakava loukkaus, ettemme ole poissa koko kausi, koska se ei ollut anteriorinen ristisilmäinen ligamentti.Toivomme, että Kevin voi palata aikaisemmin, mutta ensimmäinen diagnoosi on, että hän lähtee kahdeksasta kymmeneen viikkoon. Kevin on tietenkin erittäin tärkeä pelaaja kisalle ja nyt hän ei voi pelata koko kauden.

“Meidän on jatkettava koko joukkue, jos haluamme olla kilpailukykyinen joukkue.

Lauantain matkan Aston Villaan FA Cupin neljännellä kierroksella Pellegrini jää ilman Vincent Kompanyia, Eliaquim Mangalaa, Samir Nasriä , Aleksandar Kolarov ja Wifried Bony.