Kvitovassa Roomassa kääntyi “kadonnut” ottelu, Veselý ja Šafářová päättyy

Maailma Neljä Kvitova tulee vastata täydellisesti Knapp rulla ja valtion 6: 3 ja 3: 0 näytti nopeasti valmiiksi. Tsekin mutta hän alkoi epäonnistua, ja päinvastoin 51. pelaajien sijoitukset Knapp onnistuneesti vaarassa.

Siksi Kvitova menetti toisesta, hän menetti kolmasosaa 2: 5 ja tarjoillaan italialaisen voittoon. Kahdesti Wimbledonin mestari, ei kuitenkaan anna periksi ja neljä peliä peräkkäin päästä takaisin peliin.

Ratkaiseva tie-break Kvitova onnistui tarkistaa ja L’Italiana sallitaan vain yksi pallo. Hän voitti kaksi tuntia ja kahdeksan minuuttia vähän ennen keskiyötä. Hän on auttanut 26 voiton iskua, mutta on tehnyt 45 pakottamattomia virheitä.Seuraavana kilpailija Kvitova serbi Jelena Jankovic ja Slovakian Magdalena Rybarikova.

Kahdestoista ympätty Safarova jälkeen suuri alun päivälle ei tahtia, ja kun lähes kolmen tunnin taistelun ensimmäisellä kierroksella päätökseen toinen pitkä ottelussa. Lopussa kolmas sarja, vaikka pois seitsemän ottelun pistettä, mutta lopulta, kun lähes kaksi ja puoli tuntia Dulgheruovou menetetty.

Hyvää viidennen kerran ottivat yhteen kymmeniä hallitsevat maailmaa, eikä aikaa ei onnistunut. Nišikorimu vastaan ​​40. ATP: n johtaja alkoi hyvin. US Openin finalisti otti johtoon ensimmäisessä pelissä, mutta tauko tuli välittömästi, mutta hän sai jälleen lyijyn viidennessä pelissä.Kanssa pisteet 5: 3 oli vuoden alkamista Japanin tennispelaaja ensimmäinen setbol mutta Nišikori pää kieltäytyi asettaa rystylyönti alas sivulta.

Sitten Vesely sen mukaan johti 40:15. Hän yritti pelata rohkeaa-palveluverkosto, lähetetään tuomioistuin volley kohti laitaa, mutta Japanin osoitti suurta pallo ja seuraava setbolu Tsekin pelaaja virheitä. Hän taisteli toisesta vaihtoehdosta lopettaa setti, mutta teki jälleen erehdyksen. Sarja saavutti tie-break-pelin ja trio-peli, Merry, menetti 3: 7. Toisessa sarjassa molemmilla pelaajilla oli 5: 5-palvelu. Yhdennessätoisessa pelissä Merry käänsi kahta kääpiötä, mutta kolmasosassa hän lähetti Nishikoriin tuomarille, joka oli tavoittamaton. Seuraavassa pelissä Veselý kääntyi kaksi miekkaa, mutta kolmasosassa hän ajoi autoon.Ottelu menetti kahden ja kymmenen minuutin kuluttua.