Jon Gruden on jalkapallon No1-fani ja NFL: n huonoin skaalari

Miksi vielä kuuntelemme Jon Grudenia?

ESPN-katsojat tietävät, että on mahdotonta välttää häntä NFL-vetosuunnitelmassa suosivan segmentin Gruden QB Campin ansiosta. Päivä maanantai-iltana jalkapallon analyytikko. Jopa monet, jotka ovat päättäneet välttää ESPN-verkkoja kokonaan, ellei katsella elävää urheilutapahtumaa, on vaikeaa päästä eroon sen ulkopuolella. Luonnos kattavuudelle muiden kuin ESPN: ssä olevissa myyntipisteissä rutiininomaisesti viittaa Grudenin QB-näkymien analyysiin, joka nähtävästi arvostelee sitä ennen kaikkea. Harvoissa paikoissa ei ole kerrottu, että Gruden kutsui Carson Wentzä “vuosituhannen eniten NFL-valmis pelinrakentaja”. Grudenin arvion katsottiin valtavaksi Wentzin varastolle, -debatoitu mahdollisuus North Dakotan osavaltiosta.Mutta ottaen huomioon Grudenin ennätykset – tämä on QB-asiantuntija, joka ennusti NFL-tähtiä Johnny Manzielille ja Tim Tebowille – Wentz haluaa nähdä, millaisia ​​työpaikkoja hän voi saada hänen terveydenhuollon koulutustasollaan, koska Gruden-merkinnät ovat usein QB: n urakuoleman suudelma .

Se ei ole aina ollut näin. Viime vuosisadalla, 1990-luvun lopulla Jon Gruden sai tunnustusta tietämyksestään NFL-rikoksista ja pelinrakentajan asemasta. Ja se oli suurelta osin ansaittu. Voiko jättiläistä turvallisuutta Jayron Kearse olla 2016-luonnoksen Kam-liittokansleri? Lue lisää

Hänet nimitettiin Oakland Raidersin päävalmentajaksi vuonna 1998 35-vuotiaana. Edellisissä kolmessa vuodessa hän oli koordinoinut Ray Rodoksen Philadelphia Eagles -yhdistyksiä, mutta NFL näki nuoren Valmentaja nousi ja Al Davis swooped sisään.Grudenin Raiders näki nelivuotisen parannuksen ensimmäisellä kaudellaan 4-12-8-8, mikä ihmeellisesti teki Donald Hollasin johdolla ohi.

Grudenin toisena vuonna puolustusmateriaaliparannus, joka korotettiin 33-vuotias Rich Gannon -urivarastolla, joka johti länsirannikon tyyliin hyökkäykseen, rikkomus lähti liikkeelle ja sijoittui liigan parhaimmistoon vuonna 1999, 2000 Ja 2001.

Gruden oli NFL: n kiistaton nuori loukkaava suunnittelija ja kun Tampa Bay Buccaneers -omistaja Malcolm Glazer halusi korvata Tony Dungyn valmentajalla, joka saattoi lahjakkaan tiiminsä lähelle, hän antoi Raidersille neljä Korkeat ottelut ja 8 miljoonaa dollaria rahaa saadakseen 39-vuotiaan valmentajan.

Lyhyellä aikavälillä kauppa oli selvä menestys, kun Buccaneers voitti välittömästi Super Bowl.Pitkällä aikavälillä Buccaneers kiinnitti franchisingsa kaverille, joka uskoi Chris Simmsin olevan franchise-pelinrakentaja. Yli 13 vuotta sen jälkeen, kun Grudenin ura saavutti korkeimman voiton Super Bowlilla NFL: n No1-puolustuksen joukkueella, ESPN esittää edelleen kaveria eräänlaisena vertaansa vailla oleva keskustapalkkaisen kuiskaajan, joka voi hämätä Intensiivisesti silmät tahansa näkemään istuu hänen poikki, lukea hänen sielunsa, jumalata hänen immangibles, sanovat “Spider 2 Y Banana” kuin se on “abracadabra” ja – 100% tarkkuus – määrittää nuoren miehen tulevaisuuden suuruutta tai epäonnistumista.

Mutta kun Gruden arvioi pelinrakentajia joka ilta on kuin Matt Millenin laatiminen laajaan vastaanottovastaajana.Tai jos haluat popkulttuurin viittauksen: ESPN haluaa sinun ajatella, että Gruden on kaunis ja voimakas Melisandre, mutta hänen elämänsä ansiosta hän näyttää siltä, ​​että hän on hermostunut vanha nainen. NFL-luonnos: Noah Spence epätoivoinen mahdollisuus osoittaa, ettei hän ole vaarallista riskiä Lue lisää Gruden on epäilemättä arvokas voimavara…jos hänet pidetään veteraani-ohjaajalle. Hänellä oli hänen suurimmat ura menestyksensä Rich Gannonin ja Brad Johnsonin kanssa. Kun Tampan aika lähti etelään, hän käveli pari 9-7-vuodenaikaa Jeff Garcian kanssa ruorissa. Jos on keskustelua siitä, miten Ryan Fitzpatrickia tai Josh McCownia tai Mark Sanchezia voidaan käyttää tiimissä, niin kuullaan mitä Gruden sanoo. Mutta jos keskustelu käydään nuorille QB-ryhmille tai miten kehittää franchise-pelinrakentaja?Leikkaa mikrofoni ja mene kaupalliseen. Vaikka useimmat analyytikot eivät voi ylpeillä siitä, että he ovat voittaneet Super Bowl, useimmat analyytikot eivät voi sanoa, että he ovat menneet all-in Rob Johnsonin, Tim Rattayn, Luke McCownin, Bruce Gradkowskiin, Brian Griese, Simms, Tebow, Manziel. Voit nimetä katastrofaalisen NFL QB: n, Gruden on luultavasti ollut korkealla hänelle.

Vuonna 2005 hän laittoi Simms ja Griese kentällä koko kauden ohittanut Aaron Rodgersin luonnokseen ottaakseen Cadillac Williamsin. Vuonna 2007 hän sanoi Simmsistä: “Minun täytyy ruuhtaa asiat melko hyväksi, jotta lapsi ei kääntyisi todella erikoiseksi.” Vuonna 2014 hän sanoi, että Johnny Manzielilla on paljon “taikuutta” hänelle ja avoimesti pyysi Raiders luo Texas A & M -mies. Raiders läpäisi Manzielin ja vei Derek Carrin 36. pudotuksen.Carr on kiistatta paras NFL: n alle 26-vuotiaana, kun taas Manziel on liigassa ja mahdollisesti matkalla vankilaan. Gruden pysyy ilmassa, sillä hän on väärässä koko uuden puolustuskannan luokan kanssa, kertoo joukkueet, että Christian Hackenberg on arvoinen ensimmäisen kierroksen ottelussa.

Jalkapallon näkymien arviointi on kovaa työtä. Tehdä se pelinrakentajille on vielä vaikeampaa. Mutta se ei ole niin vaikeaa kuin Gruden näyttää.

Miehellä on epäilemättä enemmän jalkapallo-osaamista keskitetyessä päässään kuin sinä, minä ja kaikki lukevat tämän yhdessä. Se voi olla myös hänen kohtalokas virhe. Jon Gruden rakastaa jalkapalloa. Ehkä enemmän kuin kukaan ikinä. Se rajoittuu ihastuttavaan. Itse asiassa, jos löydät ihmisen elämässä, pidät kymmenesosa yhtä paljon kuin Gruden rakastaa elokuvan hajoamista, ehdottaa avioliittoa paikan päällä. Ja vielä enemmän kuin jalkapallo, Gruden rakastaa pelinrakentajia.Jos potentiaali voi heittää palloa hieman, tunnistaa joitain elokuvaan liittyviä puolustuksia, sanoa joitain johtajuusmerkkejä ja antaa voimakasta kättelyä, Gruden on lyönyt. Se pelaaja on fani elämästä. Gruden etsii kaikki puutteet, olipa hän silmänräpäisevää ja ennustaa, että pelinrakentaja on suurta. Koska hän haluaa suuruutta heille ja haluaa heidät tekemään rakastetusta urheilusta vielä parempaa.

Gruden voi olla jalkapallon No1-fani ja sen pahin skaalari. Jos teet talteenottokyvyn arvioijien luonnosta, Gruden olisi ansainnut olla viimeinen valinta. Jäsen Irrelevant. Vielä tällä kertaa ensi vuonna, kun toinen pilkullinen puolivartalevyarviointi on tehty, hänellä on kaikkialla, vielä jotenkin merkityksellistä, kunhan kaikki istuvat sohvamme – samoin kuin Simms, Tebow ja Manziel – katsomalla hänen olevan väärässä uudestaan.