Jucătorii de hochei pe gheață din Unibet nu au traversat francezii și play-off-ul sa mutat

Boemia de Nord gol derby exclus Petera Jánského 26 minute, adăugat la capătul siguranței în gol net Viktor Hübl. Litvinov a marcat pentru a patra oară consecutiv și a confirmat locul al doilea în tabel.

„Locul finală a doua după partea de calificare, suntem foarte Unibet mulțumiți, pentru că atunci când am intrat în sezon, așa că avem un astfel de lucru ar trebuie să viseze, chiar dacă nu ne-am gândit. Astăzi ne-am jucat bine pe acest lucru, deoarece presiunea de jos de la Brno si Sparta este acolo și avem un hard extragere totală de loterie. Prin urmare, suntem extrem de fericiți că l-am făcut și confirmat acum „, a apreciat Unibet antrenor Radim rulik câștigători.

Liberec a intrat în mod activ meciul.A fost o mare dorință ca ei să câștige un câștig complet, după care au ajuns la un punct după rezultatele de marți până pe locul zecea pe Unibet care Vítkovice le deține în prezent. Un joc de putere mai devreme atunci când excluderea Travníček, cu toate acestea, printr-o șansă Bakos și imprimate nezužitkovali și apoi a început lipirea colțuri și oaspeți. A doua echipa a fost la masă șansele lui mai periculoase, dar portarul oaspeților Lasak rețeta găsit.

Au reușit până la 26 de minute, când a Unibet așezat în careu Gregorek. Bek Pavlik schimbate pucul cu Ručinským-l păcălit apoi fără pregătire din linia albastră spre Lasak înainte, care a deviat cu succes Jansky.Judecătorii încă la videorozhodčího verificat dacă sa întâmplat, în conformitate cu normele, și apoi pentru a confirma gusto de conducere.

„Împușcat a plecat și am văzut pucul merge de la patina pentru a roti. Am văzut mutarea lui picioare, dar John Issue mi-a spus că a fost, probabil, l. Dar aceste Unibet obiective sunt în scădere și trebuie să meargă la ei „, a declarat portarul Ján Lašák. Lukes plus față de o mare șansă de gol a ratat.

În minutul 34-lea încercați norocul imediat după Bakos Confrunta, portar francez nu a fost Mitt lui destul de repede. Chiar înainte de a doua pauza pregătit Pavelka degajare lungă trimisă de linia albastră Ručinskému mare șansă, dar el nu a reușit și a ajuns doar în plasa laterală.

La Unibet agentii pariuri sportive începutul celui de al treilea actul zguduit Bakos, dar francezul era încă foarte atent.Pe de altă parte, și-a asumat capătul depășit numeric doi la o PETRUZALEK, nici Lasak cu toate acestea, a refuzat să fie mai prejos și păstrat speranțele echipei sale pe linia de plutire. Pentru un moment el a sfătuit evadarea lui Hübl. Apoi a început să crească presiunea internă. Vampola a tras dintr-o poziție bună, chiar până la pucul reflectat, dar a ajuns într-o lovitură mare. A urmat avantajul numeric al Tigrilor Albi, și nici nu a adus echilibrul dorit. Chiar și în Unibet restul mingea a fost jucat în fața unui francez, 56 de secunde înainte de sfârșitul acestui Liberec a încercat jocul de putere, dar Hübl cu Jánský un fin jucat cu un singur jucător din apărare acasă și cu siguranță a decis.

„Am mers la Liberec cu Scopul este de a juca într-un mod ca un joc off.După ce partea de bază, vom aștepta o pauză lungă, așa că am vrut să intre în capetele de lupta knock-out se apropie. Liberec joacă totul, așa că într-un fel a fost un joc atât de mic. Mă bucur că avem acest obiectiv a fost îndeplinit și meci am reușit „a declarat Pavel Francouz, care prin 36 de intervenții de Unibet succes scavenge foaie curată deja a șaptea a sezonului.

“ Am avut meciul de master zi, dar am vrut poate prea mult. Și Litvinov, când a jucat jocul, și-a arătat calitatea. Cred că am fost activi, suntem împinse spre poarta, dar jocul nostru nu aveau un obiectiv care se va dovedi a roti meciul. Din păcate, nu avem nici măcar un punct “, regretă Unibet antrenorul autohton Filip Pešán.