Thomas Müller késői gólkapcsával a Bayern München megnyerte a gitár Schalke-t

A Champions Bayern München a Schalke 04-es vereségen küzdött, hogy megnyerje a 3-1-et, és nyerjen egy nyolc pontos pontot a Bundesliga tetején. Borussia Dortmund borzongása a Marco Reus visszatérése ellenére. Bővebben

A A bajorok a kilencvenes évek után elhagyták David Alaba erőfeszítésével, de aztán nehézkesnek találtak egy fegyelmezett Schalke-védelem ellen. A csapatok első esélyükre álltak, a meccset Max Meyer a Leroy Sané tinédzser által elindított remek szünet után kerekedett. Schalke azonban 69. percében elkapta a napot, amikor Javi Martínez maradt a dobozban és magasra emelkedett egy Arjen Robben kereszt. Robert Lewandowski közeledett hozzá, hogy később egy kis gólt adjon a kapuba, amikor a kapufól lőtt, de Thomas Müller egy ügyes Unibet mobil bónusz erőfeszítéssel megakadt a szűkös szögből a leállás ideje alatt a Bayern harmadik.

A Bayern tizenharmadik nyereménye 13 bajnoki mérkőzésből 37 pontra emelte őket Dortmund 29-én, a pénteki 3-1-es veszteséget követően. Max Kruse kétszer győzött, VfL Wolfsburg összetörte Werder Bremen 6-0-at, míg Borussia Mönchengladbach edzője, André Schubert a nyolcadik veretlen játékkal mivel átvették a 2-1-es győzelmet a Hanover ellen.9.Luis Suárez két mérkőzést szenvedett el Barcelonában, miközben a Real Madrid ellen dühöngött. Bővebben

Schubert, aki öt egyenesen veszteséget vett át a a szezonban az 1975/76-as szezonban, hét eddigi győzelmével és eddigi rajzával, Udo Lattek rekordját illette.

Ibrahima Traoré előrébb juttatta a vendégeket, mielőtt Artur Sobiech 65. percben kiegyenlítette volna Hannoverét.Raffael öt percig maradt a végétől, és nem hagyta ki, a győzteshez taposva, hogy felemelje Gladbachot, aki kétszer is eltalálta az asztalokat, a negyedik helyen 22 ponttal. Wolfsburg a harmadik helyen marad két ponttal hogy a gólok után Alejandro Gálvez gólt szerzett, miután a házigazdák megduplázódtak a vezetésükön Kruse-n keresztül a félidőben. A farkasok a második félidőben négyszer voltak, míg Kruse a 87. percben a Sportingbet mobil fogadás második gólt sikerült befejezni. Hakan Calhanoglu a Bayer Leverkusen 3-1-es győzelmét borította az Eintracht Frankfurt dicső góljával, Törökországgal nemzetközi curling egy lövés a doboz szélén, miután Javier Hernández lőtt kétszer, hogy felemelje őket a hatodik helyre 20 pontot.