Bet365 sport fogadás online

Bet365 A Swansea City kapitány Ashley Williams szerint az új vezetőedző Francesco Guidolin már hatott a játékosokra az első héten.

Az olasz volt a múlt Bet365 hétvégén Watford de sokkal élénkebb volt a technikai területen, hiszen Swansea legyőzte az Everton 2-1-et vasárnap, hogy első alkalommal szerezze meg a back-to-back liga győzelmét ebben a szezonban.

Guidolin, egykori Udinese menedzser törött angol, és egy tolmács, hogy segítsen neki a képzési helyszínen, de amikor ez nem sikerül Williams azt Bet365 mondta régimódi expresszív kézmozdulatok tűnik, hogy a trükk.Francesco Guidolin meg, hogy rugalmas gondolkodás menteni Swansea Bővebben

De a 60 éves korosztály többet nyújt a felvonuláshoz, amely kétségbeesetten szükséges ahhoz a csapathoz, amely korábban csak egyszer nyert 12 bajnoki és kupa mérkőzést Alan Curtis ügyvezető edző és a korábbi Garry Monk menedzser alatt.

“Valószínűleg arról szólt, hogy egy új srác jön; Bet365 mindenki újra lenyűgözi a lelkesedést “- mondta a walesi nemzetközi. “Egy új menedzser jön be, és sokan élnek, próbálják meggyőzni őt, ez csak az emberi természet.A játékosok, akik be akarnak menni a csapatba, meg akarják mutatni neki, mit tehetnek.

“Egy kicsit felemelte a helyet, és megpróbálta végrehajtani néhány ötleteit a csapatba a héten edzett. Tudjuk, hogy mit kér tőlünk, és mi igyekszünk segíteni abban, hogy a Bet365 lehető leggyorsabban telepedjünk le. “Azt hiszem, az első héttel mindenkire nagy benyomást tett, ő kérdez bennünket, így pillanatnyilag jól néz ki.

“Élénk a képzési pályán, és annyira angolul beszél, amennyit csak tud, de ez nem sok probléma, van egy fordítója.

“Legtöbbször pontosan tudja, mit akart mondani a cselekedeteivel!Megértjük, hogy mit mond, és nagyon lenyűgözött velem. “Hat hét egy hét alatt segített Swansea négy Bet365 ponttal elmozdulni a kiesési zónából. Bár ez megemelte a növekvő nyomást Dél-Walesben, Williams ragaszkodik ahhoz, hogy a munkát messze tegyék, és a csapatnak meg kell őriznie a lendületet, hogy megóvja legfelső szintű jövőjét.

az eredményekre és az előadásokra, és ezt megtettük “- tette hozzá. “Szeretnénk összegyűjteni és összegyűjteni annyi pontot, amennyit csak tudunk, hogy bizonyos távolságot hozzunk magunkkal és a cseppzónával.

” Megértjük, hogy csak két győzelem és sok munkánk van csinálni. Most nem Bet365 akarunk pihenni, hiszen már egy nagy hónap van, és szeretnénk továbblökni.

“A legfontosabb dolog az, hogy építünk rajta. Nyertünk a West Brom és a Villa ellen, és nem építettünk rá.A győzelem vagy a győzelem és a rajzolás összeállításával feljebb léphetünk a bajnokságban. Minden csapatnak van egy kis futása, legyen az jó vagy rossz, Bet365 ezért most azt szeretnénk elérni, hogy bejussunk. “